Reus Empresa

Solargest tancarà 2022 amb 3,5 milions d’euros en vendes

Reus Empresa
12/12/2022
El pròxim 2023 es compliran deu anys de la creació de Solargest. Foto: Solargest

 

Solargest Renovables, l’empresa líder en el seu sector al Camp de Tarragona, té previst tancar l’any amb unes vendes de 3.500.000 €. Això significaria multiplicar per 4 la facturació de l’any passat. Segons explica el seu gerentGerard Pagès, «aquest exercici ha suposat un gran salt: els nous clients i projectes han portat a dimensionar l’empresa assumint majors volums de feina i complexitat».

Solargest, que enguany ha realitzat més de 350 instal·lacions residencials i industrials, ofereix serveis integrals en el camp de l’enginyeria, la construcció i l’explotació d’energies renovables.

Pagès afegeix que, «encara que el sector viu una certa efervescència, i, per tant, molta competència, la dificultat de comptar amb el material adequat i servit en termini, així com els tècnics especialitzats, fa que molt poques empreses puguin ser realment competitives». En aquest sentit, Solargest preveu un bon exercici també el 2023, «amb projectes ja tancats i la possibilitat d’abordar d’altres molt significatius», conclou.

El pròxim 2023 es compliran deu anys de la creació de l’empresa. L’àmbit d’actuació majoritari és Tarragona, tot i que també es duen a terme instal·lacions a qualsevol punt de Catalunya, País Valencià i l’Aragó.

Et podria interessar:

descarga (6)
Els reusencs que van intentar portar la fàbrica de Ford
RP Presentació Tercera Fase Espais Vius-20230323120155
La tercera fase de Reus Espais Vius revitalitzarà l'eix comercial del nord de la ciutat
RP-Presentació-Oficina-Atenció-a-l_Empresa-20230322120256
L'Ajuntament de Reus presenta un estudi per impulsar una Oficina d'Atenció a l'Empresa
històries empresarials reus empresa