Reus Empresa

Solargest tancarà 2022 amb 3,5 milions d’euros en vendes

Reus Empresa
12/12/2022
El pròxim 2023 es compliran deu anys de la creació de Solargest. Foto: Solargest

 

Solargest Renovables, l’empresa líder en el seu sector al Camp de Tarragona, té previst tancar l’any amb unes vendes de 3.500.000 €. Això significaria multiplicar per 4 la facturació de l’any passat. Segons explica el seu gerentGerard Pagès, «aquest exercici ha suposat un gran salt: els nous clients i projectes han portat a dimensionar l’empresa assumint majors volums de feina i complexitat».

Solargest, que enguany ha realitzat més de 350 instal·lacions residencials i industrials, ofereix serveis integrals en el camp de l’enginyeria, la construcció i l’explotació d’energies renovables.

Pagès afegeix que, «encara que el sector viu una certa efervescència, i, per tant, molta competència, la dificultat de comptar amb el material adequat i servit en termini, així com els tècnics especialitzats, fa que molt poques empreses puguin ser realment competitives». En aquest sentit, Solargest preveu un bon exercici també el 2023, «amb projectes ja tancats i la possibilitat d’abordar d’altres molt significatius», conclou.

El pròxim 2023 es compliran deu anys de la creació de l’empresa. L’àmbit d’actuació majoritari és Tarragona, tot i que també es duen a terme instal·lacions a qualsevol punt de Catalunya, País Valencià i l’Aragó.

Et podria interessar:

Signatura del protocol marc entre l’Ajuntament de Reus i la URV-20240613092618
L'Ajuntament de Reus i la URV signen un protocol marc per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori
aeroport
L'Aeroport de Reus supera els 161.000 passatgers al maig
boule
Josep Boule, el gran exportador de vins
històries empresarials reus empresa