Reus Empresa

Tres projectes del Programa d’Incubació Estratègica de la regidoria d’Empresa i Ocupació rebran una mentoria específica

Reus Empresa
9/12/2022
El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats. Foto: Ajuntament de Reus

 

El pròxim dilluns 12 de desembre, a partir de les 16.00 hores a REDESSA Viver, es decidirà quins tres projectes del Programa d’Incubació Estratègica de la regidoria d’Empresa i Ocupació rebran una mentoria específica. Serà en el marc de la presentació dels projectes que han participat en aquesta iniciativa, una de les noves que la regidoria d’Empresa i Ocupació ha incorporat enguany al Servei d’Assessorament a l’Empresa i l’Emprenedoria. Impulsat amb la col·laboració de l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona, té l’objectiu de donar suport i impulsar iniciatives econòmiques que vulguin crear-se en el sector de l’economia social i solidària.

Els vuit projectes participants, que han rebut un programa intensiu de formació i assessorament expert de 25 hores durant el mes de novembre, faran la presentació dels seus projectes. El jurat, format per l’equip tècnic del Servei d’Emprenedoria del consistori i de l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona, escollirà els tres projectes participants més desenvolupats i estratègics. Els escollits s’incorporaran a un programa d’incubació més específic durant un any. Allà, se’ls oferirà un servei individualitzat de mentoria permanent amb experts de cada àmbit de gestió del projecte. També rebran assessorament sobre fonts de finançament i recerca d’espais, tot plegat a càrrec de la regidoria d’Empresa i Ocupació.

Els vuit projectes

El patio de mi casa: tallers i projectes culturals amb intenció transformadora

Giravolt la Ganxeta: la foodtruck pretén cuinar i distribuir menjar a l’aire lliure amb l’objectiu d’integrar al mercat de treball joves immigrants.

L’entremaliat, Projecte gastrocultural: promoció de la música en viu i cuina amb producte km0.

Obrador de consciència eco-social: espai experiencial d’art, cultura i educació per a la transformació social i regenerativa.

Un mort a la festa: Scape rooms i murder parties.

Tracta’m: cooperativa de salut, formada per tres fisioterapeutes i un osteòpata.

Llogateres en obres: parc d’habitatges socials assequibles i justos, a través de la masoveria urbana.

Roser de foc: espai de convivència creatiu per afavorir l’intercanvi de coneixement entre artistes, artesanes i públic general.

Et podria interessar:

incubadora
S'obre el període de captació de projectes per a la 4a edició de la Incubadora TIC i Foodtech
Sessió-Emprèn-Talent.-Fracàs-viure_l-i-aprendre_n
Nova sessió del cicle 'Emprèn Talent' per afrontar el fracàs i treure'n partit
redessa
L'Ajuntament de Reus inaugura el nou espai per a la promoció econòmica
històries empresarials reus empresa