Reus Empresa

Reus tornarà a connectar amb Mallorca

Reus Empresa
7/12/2022
Air Nostrum operarà la ruta entre el juny i el setembre de l’any que ve. Foto: Cedida

 

L’Aeroport de Reus consolida la ruta que el connecta amb Mallorca. L’estiu de l’any que ve comptarà, novament, amb dos vols setmanals que cobriran aquest trajecte. Els vols seran operats per la companyia Air Nostrum. La connexió entre els aeroports de Reus i Palma per aquest 2023 s’estrenarà el pròxim 20 de juny i mantindrà dos vols setmanals fins al 3 de setembre.

La consolidació d’aquesta connexió s’ha dut a terme a través de la Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus. «La Taula compta amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona», segons s’ha subratllat aquest matí de dimecres en un comunicat.

44 vols i 72 passatgers

L’operativa contempla un total de 44 vols entre tots dos aeroports amb un avió ATR-72 que té capacitat per a 72 passatgers. Air Nostrum, l’aerolínia franquiciada d’Iberia per a vols regionals, ja va oferir aquesta ruta l’estiu passat «amb bons resultats de passatgers», segons s’ha destacat per part del Patronat de Turisme de la Diputació. Els vols s’operaran els dimarts i dissabtes al matí i els passatgers procedents de l’aeroport de Reus podran accedir fàcilment a Eivissa i Menorca a través de les connexions d’Air Nostrum des de l’aeroport de Palma.

El retorn de la ruta que connectarà la Costa Daurada i les Balears «suposa una fita destacada en la tasca de fidelització dels mercats de proximitat». «És la constatació de l’atractiu que l’aeroport té, també, per a les companyies d’àmbit estatal», segons s’ha manifestat.

La connexió amb Mallorca arriba un mes després que s’anunciés que una nova ruta connectaria Reus amb París. A finals d’octubre d’aquest any, les instal·lacions de l’Aeroport de Reus havien registrat un total de 909.506 usuaris. Aquesta xifra suposa una recuperació del 87,5% del volum de passatgers registrat l’any 2019, el darrer exercici anterior a la pandèmia.

Et podria interessar:

Signatura del protocol marc entre l’Ajuntament de Reus i la URV-20240613092618
L'Ajuntament de Reus i la URV signen un protocol marc per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori
aeroport
L'Aeroport de Reus supera els 161.000 passatgers al maig
boule
Josep Boule, el gran exportador de vins
històries empresarials reus empresa