Reus Empresa

Una nova ruta connectarà l’aeroport de Reus amb París a partir d’aquesta primavera

Reus Empresa
10/11/2022
La tasca de promoció de la Taula Estratègica de l’aeroport ha propiciat que es materialitzi la connexió aèria de Vueling amb el principal mercat internacional de la Costa Daurada.

 

L’aeroport de Reus comptarà amb una nova ruta a París que operarà la companyia Vueling a partir de la primavera vinent. La línia aèria connectarà la Costa Daurada amb l’aeroport de París Orly dos dies a la setmana: els dimecres i diumenges. Els bitllets es troben a la venda des d’aquest mateix dijous, dia 10 de novembre, a través de tots els canals de la companyia, amb els primers vols previstos per al 26 de març de 2023.

La incorporació de la ruta que connectarà la Costa Daurada amb París és el resultat del treball conjunt de la Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus. La promoció de l’aeroport per a la consolidació i augment de les operatives ja ha permès que aquest 2022 s’ofereixin un total de 23 rutes amb destinació a Anglaterra, Gal·les, Escòcia, Irlanda, Bèlgica, Països Baixos,  Polònia i Palma de Mallorca.

Amb aquesta nova ruta es facilita l’accés i el flux de visitants procedent del principal mercat internacional estratègic per a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, com és el francès. Històricament, l’aeroport reusenc ha ofert connexions aèries amb França amb dues rutes: a Marsella, l’any 2013, i una altre a un aeroport secundari de París, entre els anys 2008 i 2011.

Tot i el període d’incertesa, després de dos anys marcats per les restriccions de la mobilitat, a finals de setembre per l’aeroport de Reus havien passat 811.412 passatgers. D’aquesta manera, s’ha assolit gairebé el 86% del nombre d’usuaris registrat en el mateix període de 2019, el darrer exercici abans de la irrupció de la pandèmia.

Et podria interessar:

Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
descarga (18)
Vila, l'imperi avícola
històries empresarials reus empresa