Reus Empresa

Darrera sessió de l’itinerari d’acompanyament a l’emprenedoria

Reus Empresa
14/12/2022
Itinerari d’acompanyament a l’emprenedoria. Foto: Ajuntament de Reus

 

Aquest pròxim dijous, 15 de desembre, de 10 a 12 hores a REDESSA Viver, tindrà lloc la darrera sessió de l’itinerari d’acompanyament a l’emprenedoria que impulsa la regidoria d’Empresa i Ocupació. Aquest itinerari, que ha constat de vuit sessions aquest trimestre, forma part del programa de suport a la creació de noves empreses. Un programa que inclou eines i coneixements claus a l’hora de crear una empresa i desenvolupar el pla de negoci. La sessió prevista és «Estratègies per vendre. Planifiquem la comunicació del nostre producte», a càrrec d’Albert Pàmies, consultor especialitzat en màrqueting. Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament.

Metodologia Agile

D’altra banda, continua la programació de càpsules d’innovació i estratègia amb una nova sessió el pròxim dimarts, 20 de desembre, de 9:30 a 11 h. Serà a Fira Reus i tractarà sobre la metodologia Agile i com aplicar-la al teu projecte o empresa, a càrrec d’Àurea Rodríguez, cofundadora de Talentea.

L’objectiu de la sessió és saber com treballar de manera Agile i esdevenir un professional d’alt rendiment; conèixer com transformar una organització per implantar la metodologia i practicar eines que facilitin la gestió de projectes. Per assistir-hi, també cal inscriure’s.

Servei d’assessorament

La programació d’aquestes sessions forma part dels programes que impulsa el Servei d’Assessorament a l’Empresa i l’Emprenedoria de la regidoria d’Empresa i Ocupació. Un servei que, sota l’eslògan «Acompanyem des de la proximitat, inspirem des de la professionalitat», compta amb un equip de professionals especialitzats per acompanyar en la posada en marxa de projectes professionals de tota mena i sense cost per a les persones interessades. El servei té un punt d’atenció a l’Antic Hospital al carrer de Sant Joan.

Cal recordar que, per tal de rebre assessorament o participar en qualsevol dels programes, s’ha de demanar cita prèvia enviant un missatge a info.empresaiocupació@reus.cat o trucant al telèfon 977 010 003.

Et podria interessar:

Signatura del protocol marc entre l’Ajuntament de Reus i la URV-20240613092618
L'Ajuntament de Reus i la URV signen un protocol marc per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori
aeroport
L'Aeroport de Reus supera els 161.000 passatgers al maig
boule
Josep Boule, el gran exportador de vins
històries empresarials reus empresa