Reus Empresa

Vermuts Miró desenvolupa el seu pla de creixement i anuncia un acord amb Grupo La Navarra

Reus Empresa
4/03/2023
Interior de la fàbrica de Vermuts Miró

 

Vermuts Miró afronta el 2023 amb grans projectes i perspectives de creixement. La companyia preveu augmentar en un milió de litres les vendes respecte al 2022, incrementant-les a més de 6 milions de litres, i consolidant-se com un dels majors productors de la seva categoria.

El 2022 va estar marcat per l’aposta d’inversió en l’ampliació del centre productiu i logístic de Reus. Per a aquest 2023, Vermuts Miró centrarà la seva estratègia en el desenvolupament de la seva distribució al mercat domèstic i continuarà amb la seva línia d’internacionalització. Així, per canal Horeca, Vermuts Miró ha assolit un acord estratègic per distribuir al mercat els seus productes a través de Grupo La Navarra, companyia especialitzada en la comercialització de begudes espirituoses, vins i licors. Aquesta nova aliança amb el Grupo La Navarra permetrà ampliar la quota de mercat i la distribució.

La companyia seguirà el seu Pla d’Innovació invertint en el desenvolupament de nous productes que suposin un canvi disruptiu dins la seva categoria, participant en diferents projectes amb Centres de Recerca i altres empreses del sector, amb l’objectiu de liderar les noves tendències i adaptar-se a les preferències dels consumidors.

Et podria interessar:

Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
descarga (18)
Vila, l'imperi avícola
històries empresarials reus empresa