Reus Empresa

Vermuts Miró desenvolupa el seu pla de creixement i anuncia un acord amb Grupo La Navarra

Reus Empresa
4/03/2023
Interior de la fàbrica de Vermuts Miró

 

Vermuts Miró afronta el 2023 amb grans projectes i perspectives de creixement. La companyia preveu augmentar en un milió de litres les vendes respecte al 2022, incrementant-les a més de 6 milions de litres, i consolidant-se com un dels majors productors de la seva categoria.

El 2022 va estar marcat per l’aposta d’inversió en l’ampliació del centre productiu i logístic de Reus. Per a aquest 2023, Vermuts Miró centrarà la seva estratègia en el desenvolupament de la seva distribució al mercat domèstic i continuarà amb la seva línia d’internacionalització. Així, per canal Horeca, Vermuts Miró ha assolit un acord estratègic per distribuir al mercat els seus productes a través de Grupo La Navarra, companyia especialitzada en la comercialització de begudes espirituoses, vins i licors. Aquesta nova aliança amb el Grupo La Navarra permetrà ampliar la quota de mercat i la distribució.

La companyia seguirà el seu Pla d’Innovació invertint en el desenvolupament de nous productes que suposin un canvi disruptiu dins la seva categoria, participant en diferents projectes amb Centres de Recerca i altres empreses del sector, amb l’objectiu de liderar les noves tendències i adaptar-se a les preferències dels consumidors.

Et podria interessar:

Campanya_Tot_a_Reus-20240712135630
La nova campanya de promoció del comerç local 'Tot a Reus' vol atraure els visitants que estiuegen a la Costa Daurada
descarga (20)
Els Vilella, fabricants de vidre
FOTO-FAMILIA-PREMIS-GANXET-PINTXO-2024-scaled
S’entreguen els premis als establiments guanyadors de la Ganxet Pintxo de Primavera 2024
històries empresarials reus empresa