Reus Empresa

Una vintena d’empreses opten a instal·lar les plantes solars al Campus Bellissens

Reus Empresa
4/12/2023
Imatge actual del Campus Bellissens de la URV.

 

Un total de vint empreses han presentat oferta per executar el projecte d’instal·lació de 478 plaques solars al Campus Bellissens de la Universitat Rovira i Virgili. Segons publica el Diari Més, l’objectiu és tenir dues plantes solars fotolvaiques al campus universitari reusenc, dividides entre les cobertes de la Facultat d’Economia i Empresa i de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura.

Tal com detalla el mitjà, el primer lot, referent a la Facultat d’Economia i Empresa, ha captat l’interès de 23 companyies, 22 de les quals també opten a dur a terme el paquet de l’Escolta Tècnica i Superior d’Arquitectura. Amb aquesta instal·lació la URV pretén produir electricitat a través d’energia d’origen solar per a l’autoconsum i, d’aquesta manera, reduir la seva despesa i contribuir als objectius de producció d’energia renovable a Catalunya.

El pressupost base total de la licitació és de 350.035,58 euros (IVA inclòs), si bé la subhasta es divideix en dos lots, corresponents a cada un dels àmbits d’actuació. L’empresa adjudicatària tindrà dos mesos i mig per a completar la seva part dels treballs –tràmits previs a la instal·lació, aprovisionament de materials, muntatge del conjunt, proves i posada en funcionament–.

Et podria interessar:

Signatura del protocol marc entre l’Ajuntament de Reus i la URV-20240613092618
L'Ajuntament de Reus i la URV signen un protocol marc per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori
aeroport
L'Aeroport de Reus supera els 161.000 passatgers al maig
boule
Josep Boule, el gran exportador de vins
històries empresarials reus empresa