Reus Empresa

Una nova ruta connectarà Reus amb Düsseldorf

Reus Empresa
14/12/2022
La nova ruta, operada per Ryanair, recupera un enllaç aeri amb el mercat alemany que va quedar interromput aquest 2022. Foto: Diputació de Tarragona

 

L’Aeroport de Reus oferirà una nova ruta amb Düsseldorf operada per Ryanair entre els mesos mes de març i octubre de 2023. L’enllaç permetrà connectar directament la Costa Daurada amb l’oest d’Alemanya, un mercat estratègic per a la destinació. La ruta comptarà amb dues freqüències setmanals, els dimarts i dissabtes i connectarà l’Aeroport de Reus amb el de Düsseldorf-Weeze.

La incorporació d’aquesta nova ruta ha estat impulsada la Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus, amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. L’objectiu és recuperar els vols amb Alemanya i afavorir l’increment de l’activitat turística procedent d’aquest mercat internacional d’interès creixent.

Malgrat els bons resultats de la ruta entre els aeroports de Reus i el de Frankfurt Hahn registrats en exercicis anteriors, Ryanair va deixar d’operar la connexió aquest 2022. Les causes van ser motius estratègics i operatius de la companyia en aquell aeroport alemany.

Amb la incorporació d’aquesta nova ruta, la companyia irlandesa, que forma part del grup d’aerolínies més gran d’Europa, operarà un total de 13 rutes des de l’Aeroport de Reus el 2023. El grup transporta més de 168 milions de passatgers a l’any. Aproximadament s’hi duen a terme 3.000 vols diaris des de 90 bases, i connecta més de 235 aeroports a 37 països. Per a la presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Meritxell Roigé, «la connexió aèria amb Alemanya permetrà connectar amb un mercat de gran interès per al conjunt de l’activitat econòmica i empresarial del territori».

Impuls de l’activitat a l’Aeroport de Reus

A finals de novembre d’aquest any, les instal·lacions de l’Aeroport de Reus havien registrat un total de 911.434 usuaris. Aquesta xifra suposa una recuperació del 87,5% del volum de passatgers registrat l’any 2019, el darrer exercici anterior a la pandèmia.

Et podria interessar:

descarga (19)
Un mar de petroli
premis_tic_rdp_1
El Clúster TIC Sud i REDESSA impulsen els primers Premis TIC Catalunya Sud
Presentació_renovació_conveni_Reempresa-1-20240617120520
L’Ajuntament de Reus aposta per Reempresa per impulsar el teixit empresarial de la ciutat i evitar el tancament de negoci
històries empresarials reus empresa