Reus Empresa

Una jornada fomenta l’esperit emprenedor a les aules d’FP

Reus Empresa
18/1/2023
jornada
La jornada ha estat organitzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la Regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus. Foto: Ajuntament de Reus

 

Les instal·lacions de REDESSA Viver han acollit aquest dimarts, 17 de gener, la jornada «L’experiència d’emprendre a les aules d’FP». El principal objectiu ha estat apropar als coordinadors dels instituts de Formació Professional de la demarcació de Tarragona les eines i informació dels serveis que des de la ciutat s’ofereixen a les persones emprenedores. La jornada ha estat organitzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la Regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus. S’emmarca en les accions que promou el Consell de l’FP. A l’acte, hi han assistit uns 16 professors de diferents instituts.

Des de l’Ajuntament de Reus s’han presentat els recursos i espais que es proporcionen a les persones que volen emprendre. Per exemple, REDESSA Viver, un espai que genera sinergies i coneixement. També s’ha parlat sobre el Servei d’Assessorament a l’empresa i a les persones emprenedores de la regidoria d’Empresa i Ocupació.

La jornada ha comptat amb el testimoni de persones emprenedores que han posat en marxa els seus projectes recentment o que actualment ho estan fent amb l’acompanyament del Servei d’Assessorament a l’empresa i a les persones emprenedores. És el cas del Pilar Perea, psicòloga de Piper Educa, centre de psicologia per a infants i adolescents; Sara Ouild, en procés de posar en marxa un projecte de cotreball; Montse Montalvo, que en unes setmanes inaugurarà la Cuina de la Montse a un dels carrers del projecte Reus Espais Vius i Rafa Arencón, de la Ganxeta Food Truck. Aquest últim va ser un dels projectes guanyadors de la primera edició del Programa d’Incubació de projectes de l’Economia social i solidària.

Et podria interessar:

Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
descarga (18)
Vila, l'imperi avícola
històries empresarials reus empresa