Reus Empresa

Una jornada fomenta l’esperit emprenedor a les aules d’FP

Reus Empresa
18/1/2023
jornada
La jornada ha estat organitzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la Regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus. Foto: Ajuntament de Reus

 

Les instal·lacions de REDESSA Viver han acollit aquest dimarts, 17 de gener, la jornada «L’experiència d’emprendre a les aules d’FP». El principal objectiu ha estat apropar als coordinadors dels instituts de Formació Professional de la demarcació de Tarragona les eines i informació dels serveis que des de la ciutat s’ofereixen a les persones emprenedores. La jornada ha estat organitzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la Regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus. S’emmarca en les accions que promou el Consell de l’FP. A l’acte, hi han assistit uns 16 professors de diferents instituts.

Des de l’Ajuntament de Reus s’han presentat els recursos i espais que es proporcionen a les persones que volen emprendre. Per exemple, REDESSA Viver, un espai que genera sinergies i coneixement. També s’ha parlat sobre el Servei d’Assessorament a l’empresa i a les persones emprenedores de la regidoria d’Empresa i Ocupació.

La jornada ha comptat amb el testimoni de persones emprenedores que han posat en marxa els seus projectes recentment o que actualment ho estan fent amb l’acompanyament del Servei d’Assessorament a l’empresa i a les persones emprenedores. És el cas del Pilar Perea, psicòloga de Piper Educa, centre de psicologia per a infants i adolescents; Sara Ouild, en procés de posar en marxa un projecte de cotreball; Montse Montalvo, que en unes setmanes inaugurarà la Cuina de la Montse a un dels carrers del projecte Reus Espais Vius i Rafa Arencón, de la Ganxeta Food Truck. Aquest últim va ser un dels projectes guanyadors de la primera edició del Programa d’Incubació de projectes de l’Economia social i solidària.

Et podria interessar:

descarga
Mitma formalitza per 821.563 euros la redacció del projecte de la variant de la carretera N-420, al seu pas per Gandesa
benvinguda5
La Torre del Llimó de Cambrils allotja vuit noves empreses i persones emprenedores
descarga (4)
Empresaris inventors
històries empresarials reus empresa