Reus Empresa

Una cinquantena d’startups i pimes innovadores participen en una jornada centrada en línies de finançament

Reus Empresa
3/05/2023
La jornada «Emprenent el futur que volem» ha estat organitzada per REDESSA i ACCIO amb la col·laboració d’ENISA.

 

Una cinquantena d’startups i pimes innovadores han participat en la jornada «Emprenent el futur que volem», organitzada per REDESSA i ACCIÓ amb la col·laboració d’ENISA i que ha servit per donar a conèixer les línies de finançament que ofereix l’Empresa Nacional de Innovación, SA (ENISA), entitat que depèn de la Direcció General d’Indústria i de la petita i mitjana empresa, del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

El tècnic d’ENISA, Ignacio Liñán, ha presentat els préstecs per a finançar projectes innovadors i de creixement empresarial i les diferents línies de finançament que ofereixen i que estan centrades en 6 eixos: Joves Emprenedors, Emprenedors, Creixement, Emprenedores Digitals, Agroinnpulso i Indústries Culturals i Creatives.

La jornada també ha comptat amb l’experiència de tres empreses vinculades a l’ecosistema de REDESSA, que han rebut finançament a través d’ENISA. Es tracta d’E-Agora, Etecnic i Biosfer Teslab. Per acabar, les startups i pimes innovadores assistents ha pogut presentar els seus projectes a tècnics d’ENISA, que els han revisat amb la finalitat de concretar l’encaix amb les diferents línies de finançament.

La jornada «Emprenent el futur que volem» s’emmarca en el programa de serveis de la Incubadora TIC de REDESSA. Les 15 startups que han accedit a la incubadora finalitzaran les sessions del bootcamp el pròxim dijous, dia 11 de maig, per continuar després amb les mentories personalitzades per cada projecte.

Et podria interessar:

bonmont
Fallida necessària de Bonmont Golf Hotel & Spa
Presentació_Velèctric_2024-2-20240521122557
Torna la mostra del vehicle híbrid i elèctric Velèctric, amb un nou enfocament cap a la sostenibilitat energètica
priorato (1)
Priorat, les etiquetes de Carlos Hyssen
històries empresarials reus empresa