Reus Empresa

Un llibre recull la trajectòria de 20 empresaris d’èxit de les comarques de Tarragona, tot explicant els seus errors

Reus Empresa
11/12/2023
Portada del llibre.

 

En l’espai dels sis últims anys, el periodista i escriptor Joan Antoni Domènech ha entrevistat una sèrie d’empresaris molt coneguts de les comarques de Tarragona. El comú denominador de tots ells és que haguessin triomfat en les seves respectives carreres empresarials, que a més tinguessin una motxilla d’anys d’experiència i que, finalment, volguessin parlar d’alguns dels que ells consideren errors durant la seva trajectòria empresarial. Així, fins a la data, apunta Domènech, «he pogut entrevistar-me amb 20 homes d’empresa que van acceptar la meva invitació». Entrevistes ara recollides al llibre ‘Mi mayor error. Confesiones de 20 empresarios de éxito’.

Segons Domènech, «vaig tenir molt present que d’alguns dels biografiats no s’havia publicat informació suficient, i que podria ser una oportunitat recollir aquestes sinopsis biogràfiques». «En el fons, m’ha passat com en altres textos d’índole empresarial: he volgut fixar aquests perfils, en un intent d’ancorar el que el temps acaba esborrant de la memòria col lectiva», assenyala.

El llistat és ampli i prou representatiu de diversos sectors, així com les edats dels seus protagonistes, que van des dels 67 anys, en el cas del més jove, als més de 90, en el moment que es van fer les entrevistes.

Els empresaris biografiats són: Vicente Battini, Miquel Colàs, Artemi Teixidó, Bartolomé Royo, Xavier Colom, Francesc Cabré, José Luis García, Francisco Roig, Joan Pedrell, Antonio Pont, Elies Gil, Albert Punset, Josep Maria Busquets, Pere Vilalta, Felip Ramos, Salvador Batlle, José Julio Moya, Jordi Farriol, Emili Correig i Marià Casas.

 

 

Et podria interessar:

Campanya_Tot_a_Reus-20240712135630
La nova campanya de promoció del comerç local 'Tot a Reus' vol atraure els visitants que estiuegen a la Costa Daurada
descarga (20)
Els Vilella, fabricants de vidre
FOTO-FAMILIA-PREMIS-GANXET-PINTXO-2024-scaled
S’entreguen els premis als establiments guanyadors de la Ganxet Pintxo de Primavera 2024
històries empresarials reus empresa