Reus Empresa

Tretze startups de la incubadora TIC inicien les mentories personalitzades

Reus Empresa
22/05/2023
Els projectes es preparen ara per presentar les seves propostes a potencials inversors, durant el Demo Day.

 

Tretze de les quinze startups que van començar la tercera edició de la Incubadora TIC accediran a les mentories personalitzades, després d’haver finalitzat el bootcamp formatiu que s’ha dut a terme durant el mes d’abril i part de maig. Durant 7 sessions s’ha valorat l’enfocament dels seus projectes i s’ha revisat l’encaix al mercat dels productes i serveis que ofereixen les startups, la seva proposta de valor, les opcions de monetització i la seva estratègia digital, entre d’altres.

Com a resultat, els participants han definit diferents models de negoci que seguiran analitzat mentre duri el programa de la Incubadora TIC. En aquest sentit, tots els projectes treballen ara una campanya per confirmar l’enfocament i aconseguir generar interès i/o les primeres vendes.

Entre els mesos de juny i setembre, els CEO de les diferents startups podran analitzar els seus projectes de manera personalitzada a través de les sessions amb els mentors que se’ls haurà assignat. A més, tindran una última jornada formativa el 7 de juny per parlar d’estratègies comercials i comunicatives. L’objectiu és definir el One Pager: un resum d’una pàgina amb les claus del projecte.

El programa de la Incubadora TIC finalitzarà amb el Demo Day, que es durà a terme a finals d’octubre i durant el qual, les startups podran presentar els seus projectes davant de potencials inversors.

Et podria interessar:

Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
descarga (18)
Vila, l'imperi avícola
històries empresarials reus empresa