Reus Empresa

Torna el saló de la moto amb les principals marques del sector

Reus Empresa
4/05/2023
Presentació del Saló de la Moto 2023.

Aquest cap de setmana obre portes el Saló de la Moto, que enguany arriba a la seva 15a edició. Ocuparà un total de 6.500 m² de superfície a firaReus, als quals s’han d’afegir els 4.000 m² exteriors destinats a aparcament de motos per als visitants. A més, com a novetat, s’ampliarà la zona de descans i cafeteria amb sofàs i televisors per als motoristes.

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de Redessa, Teresa Pallarès, ha explicat que «enguany el Saló de la Moto mantindrà l’entrada gratuïta i continuarà comptant amb els principals concessionaris de la demarcació» Així, al saló hi participen una vintena d’expositors que representen unes 50 marques de motos.

Es podran veure ciclomotors, scooters i maxiscooters, tricicles i quadricicles, esportives, clàssiques, elèctriques i quads. També hi haurà un espai de venda de motos de segona mà.

Durant tot el cap de setmana els aficionats a les motos podran participar en diverses activitats. Com a novetat, es farà una gimcana organitzada per Eutiches, empresa especialitzada en experiències amb moto. Amb el títol Ves de safari l’activitat proposa que els participants trobin la bandera d’Eutiches, el club organitzador, en algun dels municipis d’una ruta preestablerta. Caldrà que segueixin una sèrie de pistes que trobaran a les xarxes socials. Al finalitzar la ruta i presentant la fotografia amb la bandera, els participants rebran un detall a l’estand d’Eutiches al saló.

Un any més, es farà també la sortida de motos clàssiques i també hi haurà un circuit infantil de trànsit amb el suport del Servei Català de Trànsit. El circuit infantil es podrà gaudir divendres de 5 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre i dissabte i diumenge de 10 a 2 i de 4 a dos quarts de 9. Pel que fa a la sortida de clàssiques, està prevista per al diumenge 7 de maig i s’iniciarà a dos quarts de 9 del matí. En tornar, tots els participants podran prendre un vermut.

Et podria interessar:

Balanç Reus Espais Vius-20231129133627
Reus Espais Vius tanca el termini dels ajuts amb 20 negocis oberts i crea 30 nous llocs de treball
demo_day_incubadora_redessa_(1)
Les 9 startups de la incubadora TIC'23 es presenten a potencials inversors en el demo day
SPEEDDATING TIC SUD3
600 alumnes particpen al Speed Dating FP del TIC Sud
històries empresarials reus empresa