Reus Empresa

Ticnova compra la firma vasca Anara

T.E.
5/09/2023
L’empresa adquirida per Ticnova és referent en serveis informàtics a  Euskadi.

 

Ticnova, el grup amb seu a Reus especialitzat  en botigues de proximitat en informàtica i electrònica de consum, amb  més de 400 punts de venda a Espanya, va  realitzar el passat mes de juliol l’operació de  compra i adquisició d’Informática Amara, empresa referent en serveis informàtics a  Euskadi.

Amb aquesta recent adquisició, Ticnova consolida la seva posició competitiva al mercat de serveis tecnològics per a empreses, administració pública i centres educatius de tot Espanya, a més de reforçar la seva estratègia de diversificació als tres mercats on ja opera el grup reusenc; el retail, el B2B i el canal online. En aquest sentit, Joan Ballester, CEO de Ticnova, afirma que «tot i que el nostre negoci B2B a Espanya ja té un creixement orgànic molt bo, continuarem apostant per incorporar més empreses al grup que consolidin encara més aquesta línia de negoci».

La previsió de la companyia per al 2023 és duplicar orgànicament la seva xifra de negoci al mercat B2B i passar dels 16 M€ facturats el 2022 als 32 M€. Informática Amara ofereix serveis IT per a empreses i està consolidada a Euskadi des de fa 28 anys, amb una àmplia cartera de clients i una facturació superior a 1 M€. José Ramon Rojas, soci director financer d’Informática Amara, afegeix en aquest sentit que «després de la compra de l’empresa per part de Ticnova, l’activitat professional d’Amara seguirà exactament igual que sempre, oferint als clients els mateixos serveis IT i comptant, per descomptat, amb el mateix equip de professionals que ja tenim a l’empresa».

Et podria interessar:

Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
descarga (18)
Vila, l'imperi avícola
històries empresarials reus empresa