Reus Empresa

Tecnolama participa a Let’s Clean Up Europe aconsegueix recollir més de 600 kg de residus

Reus Empresa
9/05/2023

 

El passat dissabte 6 de maig, l’empresa Tecnolama S.A., capçalera del Grup Fermator, ha participat en la iniciativa europea Let’s Clean Up 2023 amb l’objectiu de conscienciar sobre la quantitat de residus llençats de forma incontrolada a la natura, i sensibilitzar respecte a reducció, reutilització i reciclatge.

La participació de més de 100 persones entre treballadors i família ha permès recollir uns 650 kg de residus que estaven abocats de manera incontrolada a la zona del barranc del Pi del Burgar, situat a escassos quilòmetres de Reus.

Des de Fermator es treballa des de fa anys per millorar la sostenibilitat pel que fa a residus tant en la vida útil del producte com en tots els processos productius associats. Això s’ha aconseguit reduint el plàstic a l’embalatge, substituint elements d’embalatge de poliuretà o poliestirè per solucions en cartó, promovent la reutilització d’embalatges de proveïdors, reduint la impressió de paper (projecte paperless) i realitzant una segregació de residus òptima a les plantes industrials.

Et podria interessar:

Presentació_Reus_Viu_el_Vi_2023-20230525114246
Del 2 al 4 de juny arriba la Reus Viu el Vi 2023
descarga (9)
La primera línia diària de diligències
Imatge_de_WhatsApp_2023-05-11_a_les_12.07
Tretze startups de la incubadora TIC inicien les mentories personalitzades
històries empresarials reus empresa