Reus Empresa

Tecnolama i DMT recapten més de 170 joguines per als infants amb pocs recursos

Reus Empresa
8/01/2024
La iniciativa va aconseguir recaptar més de 170 joguines.

 

Tecnolama S.A. i DMT S.L van realitzar la tercera campanya anual de recollida de joguines. La iniciativa, que es va portar a terme durant el mes de desembre i era dirigida en benefici dels nens i nenes i les famílies amb pocs recursos, va aconseguir recaptar més de 170 joguines per part dels col·laboradors d’ambdues fàbriques.

Les joguines recol·lectades seran entregades a dues organitzacions benèfiques destacades, Càritas Diocesana i Cooperativa Suara, amb l’objectiu d’arribar als col·lectius més vulnerables en aquestes èpoques nadalenques.

Tecnolama S.A. i DMT S.L. reafirmen el seu compromís amb la responsabilitat social empresarial i agraeixen a tots els col·laboradors que fessin possible aquesta iniciativa i es mantenen compromeses en construir un entorn més solidari. Així mateix, volen agrair especialment a Manuel Martínez i Carla Povedano, dels departaments de Recursos Humans i Màrqueting, el seu suport en l’organització i recompte de les donacions, com també a la resta de l’equip que ha permès l’èxit de la campanya.

Et podria interessar:

Signatura del protocol marc entre l’Ajuntament de Reus i la URV-20240613092618
L'Ajuntament de Reus i la URV signen un protocol marc per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori
aeroport
L'Aeroport de Reus supera els 161.000 passatgers al maig
boule
Josep Boule, el gran exportador de vins
històries empresarials reus empresa