Reus Empresa

T-Systems agruparà la seva activitat actual a l’edifici REDESSA Innovació per créixer i arribar als 500 treballadors

Reus Empresa
3/11/2023

 

La multinacional tecnològica alemanya T-Systems té previst agrupar la seva activitat actual a REDESSA Tecno i REDESSA Viver (on va iniciar la seva activitat a la ciutat l’any 2009) en l’edifici REDESSA Innovació (annex a Eurecat) per créixer en instal·lacions i treballadors, passant dels 1.000 m2 actuals a 1.300 (un 30% més) i de 400 a 500 professionals. Així ho afirmat l’empresa en una roda de premsa que ha tingut lloc aquest divendres, 3 de novembre, amb la participació de Sandra Guaita, alcaldessa de Reus; Josep Baiges, regidor de Promoció Econòmica i Coneixement i conseller delegat de REDESSA; i Osmar Polo, CEO de T-Systems Iberia.

El trasllat serà possible gràcies a les obres d’adequació de l’edifici REDESSA Innovació que ha promogut l’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal REDESSA i que està previst que acabin a finals d’aquest any, després d’invertir-hi 900.000  euros.

Aquest edifici és el quart centre de negocis de l’empresa municipal, que l’any vinent complirà 30 anys i que gestiona també el de REDESSA Viver (Camí de Valls), Tecno, Cepid. Aquest quart centre serà el de REDESSA Innovació i acollirà la seu corporativa de T-Systems a la nostra ciutat.

Aquest centre d’empreses, consta de tres plantes que sumen 1.300 m2 útils, i té un disseny molt actual i funcional, amb un elevat percentatge d’espais col·laboratius destinats a trobades i reunions entre treballadors per fomentar el treball en equip i per projectes, en línia amb les dinàmiques de T-Systems i també, de la resta de centres d’empreses de REDESSA.

REDESSA Innovació, a l’igual que la resta d’edificis de REDESSA, oferirà als nous usuaris un servei integral que inclou el manteniment de les instal·lacions o la videovigilància, entre d’altres, per tal que l’empresa només s’ocupi de la seva activitat.

Sandra Guaita, alcaldessa de Reus, ha reiterat l’aposta per fer de la ciència, la innovació i el coneixement com a eix del creixement econòmic. «Seguirem treballant per atreure empreses i potenciar REDESSA com agent facilitador de l’activitat econòmica i de la captació i de retenció de talent, com ja ho és, amb una mitjana d’ocupació dels centres de REDESSA del 94% i unes 150 empreses instal·lades que sumen uns 1.500 professionals, la meitat dels quals, dedicats al sector tecnològic».

Osmar Polo, CEO de T-Systems Iberia, ha destacat que la voluntat d’aprofitar el talent del territori i la col·laboració público-privada suma i aporta valor; i ha afegit que la instal·lació de l’empresa a Reus ha col·locat la ciutat en el mapa internacional.

Et podria interessar:

TURISMARKET2400004-2048x1324
S’inaugura TurisMarket amb més de 60 expositors
I_Trobada_del_grup_motor_per_impulsar_els_polígons_de_Reus-2-20230223141601
Primera trobada del grup motor per impulsar les àrees d'activitat econòmica de Reus
històries empresarials reus empresa