Reus Empresa

S’inaugura TurisMarket amb més de 60 expositors

Reus Empresa
19/02/2024
Berta Cabré, durant la inauguració del TurisMarket.

 

Aquest dilluns s’ha donat per inaugurat Turismarket, el primer saló per als professionals de l’hostaleria i el turisme de la província de Tarragona organitzat íntegrament des del territori, més concretament, per la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT). Així, Turismarket se celebra el 19 i 20 de febrer a firaReus Events i presenta l’oferta més completa del sector de l’hostaleria i turisme, posant a l’abast dels professionals tot el necessari perquè puguin fer front als seus projectes empresarials i als nous reptes d’aquest sector en transformació contínua.

La inauguració del saló ha anat a càrrec de Josep Sánchez Llibre, president de Foment del Treball Nacional i vicepresident de la CEOE; Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona; Sandra Guaita, alcaldessa de Reus, i Berta Cabré, presidenta de la FEHT.

Berta Cabré, presidenta de la FEHT ha explicat que “un dels objectius claus de Turismarket és donar a conèixer proveïdors de productes i serveis locals, la majoria d’expositors són de proximitat, de quilòmetre 0”. A més, ha detallat que “ha quedat més que demostrat al llarg dels anys que el sector turístic és una indústria molt rellevant a la nostra demarcació i ens sorprenia que encara no hi hagués cap fira orientada als professionals del turisme i la restauració. Per això, volem impulsar esdeveniments com aquest”.

Aquesta primera edició de Turismarket compta amb més de 60 expositors i el saló està organitzat en diferents àrees temàtiques repartides amb més 4.000 m2 d’exposició, estands i demostracions de producte. Totes les persones interessades en el sector de l’hostaleria i el turisme poden descobrir l’oferta d’empreses dels sectors de l’alimentació, disseny i interiorisme, equipament tècnic, serveis i TIC. A més dels estands amb exposició, també es duu a terme Turismarket TALKS & COOK que compta amb presentacions, conferències, tallers, degustacions especials, showcooking…

Tal com ha explicat Cabré, en el marc d’aquest saló, les classes dels diferents graus de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili es desplcen fins a firaReus, “volem donar l’oportunitat a totes i tots els alumnes que, en un futur, volen treballar al turisme que visitin i coneguin empreses del sector, creiem que compaginar la part formativa amb el coneixement més directe que proporciona una fira, els permetrà apropar-se al món empresarial i serà una experiència interessant”.

Es calcula que per aquesta primera edició hi passaran més de 1.000 persones. La visita al saló es gratuïta, els professionals del sector turístic i de la restauració que ho desitgin poden aconseguir la seva entrada al web turismarket.com.

Sisena edició de Treballa al Turisme

Cal destacar que demà, dimarts 20 de febrer, al mateix recinte de firaReus Events i coincidint amb Turismarket, també es durà a terme la sisena edició de la jornada Treballa al Turisme. Aquest esdeveniment únic al sector turístic de Catalunya impulsat per la FEHT i per totes les associacions que en formen part, permet a les persones interessades a treballar al sector turístic, conèixer una quarantena d’empreses de la província en un mateix espai i al mateix temps. Per l’edició de demà, ja hi ha més de 1.000 persones inscrites.

Et podria interessar:

Campanya_Tot_a_Reus-20240712135630
La nova campanya de promoció del comerç local 'Tot a Reus' vol atraure els visitants que estiuegen a la Costa Daurada
TREBALLA TURISME 24 00004
1.500 persones assisteixen a la sisena Jornada 'Treballa al Turisme'
FEHT-5TreballaTurisme-1 (1)
La 6a Jornada ‘Treballa al Turisme’ ofereix més de 1.500 vacants
històries empresarials reus empresa