Reus Empresa

RPL-Invest presenta la seva activitat empresarial com una alternativa a la gestió patrimonial i d’estalvi

Reus Empresa
18/10/2023
Gerard Domínguez (dreta) i Gerard Zapater (dreta), durant la presentació

RPL-Invest ha presentat aquest dimecres 18 d’octubre la seva activitat empresarial davant dels mitjans de comunicació, en un acte celebrat al Círcol de Reus. RPL-Invest és una empresa local dedicada a oferir serveis d’assessorament i gestió patrimonial en l’àmbit del Camp de Tarragona.

Amb un tracte transparent i personalitzat, el CEO d’RPL-Invest, Gerard Domínguez, explica que «el nostre objectiu és que els clients assoleixin els seus objectius financers amb el grau més alt de rigor i professionalitat, sent una alternativa real a la banca tradicional». Amb més de trenta anys en els mercats financers l’objectiu de l’empresa és ser un punt de referència en la planificació financera.

Junt amb Gerard Domínguez, forma part d’RPL-Invest Gerard Zapater, assessor financer i desenvolupador estratègic de carteres. Es tracta de dos professionals financers autònoms sense lligams en cap entitat financera, la qual cosa elimina qualsevol conflicte d’interessos i crea una simbiosi entre client i assessor. L’empresa compta amb la qualificació European Financial Advisor, atorgada per l’associació europea de planificadors financers (EFPA), la qual acredita i avalua anualment per comprovar el compromís professional.

Respecte el funcionament d’RPL Invest, Gerard Domínguez detalla que «cada persona o família té les seves pròpies necessitats concretes i diferents, i des de la nostra empresa ens adaptem a la gestió de les finances en un marc adequat per cada situació, centrant-nos a buscar, elaborar i monitorar diferents estratègies d’inversió que afegeixin rendiment al patrimoni dels nostres clients».

Domínguez també remarca que «prioritzem la diversificació no correlacionada, és a dir, invertim sense vendre una imatge de guru i donar falses expectatives. De fet, la història ens ha demostrat que, com en altres sectors, els mercats financers també passen per períodes de modes i bombolles, i que la millor manera de què no ens esclati a les mans és invertir en base una proposta àmplia i variada».

Com empresa especialitzada en serveis d’inversió del patrimoni, treballen principalment en tres línies de negoci centrals, les quals poden ser modelades depenent de cada situació específica: la cartera multiestratègia, l’assessorament personalitzat i l’estalvi intel·ligent.

RPL Invest sorgeix de les arrels de la ciutat Reus, on a mitjans del segle XVIII esdevé una de les ciutats més importants en la comercialització d’aiguardent juntament París i Londres (RPL).

Fundada l’any 1994, RPL-Invest treballa amb amb una cartera de més de 500 clients, amb 20 milions d’euros de volum econòmic gestionat. Situada a la Plaça Prim 14, la seva meta és que els clients assoleixin els seus objectius financers amb el major grau de rigor i objectivitat.

Per a més informació podeu visitar el web https://rpl-invest.com, escriure al correu electrònic info@rpl-invest.com o trucar al telefòn 977 34 25 59.

Et podria interessar:

muntatge_sant_jordi
REDESSA celebrarà Sant Jordi amb activitats culturals i de networking adreçades als professionals dels seus centres d'empresa
Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
històries empresarials reus empresa