Reus Empresa

Rosa Lucas, nova presidenta de la Unió de Botiguers de Reus

Reus Empresa
13/4/2023
Lucas substitueix a Barberà en el càrrec.

 

La sala d’actes de la Cambra de Comerç de Reus ha estat l’escenari del relleu a la presidència de la Unió de Botiguers de Reus. Meritxell Barberà deixa el càrrec per ocupar-lo l’empresària i botiguera Rosa Lucas.

La votació corresponent s’ha dut a terme també a la seu de la corporació. Cal apuntar que la de Lucas ha estat l’única candidatura presentada. Quant a la resta de la junta directiva de l’entitat comercial, aquesta es mantindrà.

Lucas, que ja formava part de la junta, ha apuntat que té la voluntat de contribuir a fer que la Unió de Botiguers de Reus «segueixi creixent i treballant en benefici del teixit comercial» local. “Assumeixo el càrrec conscient de la responsabilitat que suposa i amb humilitat, il·lusió i ganes de treballar”, ha dit.

La nova presidenta de la Unió de Botiguers de Reus ha destacat també que l’entitat s’esforçarà per enfortir “la marca Reus, que és sinònim de comerç de qualitat, amb bons productes, bon servei i especialització”. Entre els reptes de l’entitat en aquesta nova etapa «destaquen la digitalització, la fidelització dels clients i l’obertura a nous públics, així com l’estímul per la creació de nous comerços», ha afegit Lucas. En aquest sentit, ha precisat que l’entitat «seguirà buscant la complicitat d’administracions i entitats de la ciutat per avançar».

De la seva banda, Barberà ha destacat que la Unió de Botiguers de Reus ha aconseguit doblar el nombre d’associats en els darrers tres anys. “Hem estat al costat del comerç de proximitat en un context social i econòmic ple de reptes i la fortalesa i experiència que caracteritzen al sector comercial de Reus ens han ajudat a superar-los”, ha afegit.

Et podria interessar:

Campanya_Tot_a_Reus-20240712135630
La nova campanya de promoció del comerç local 'Tot a Reus' vol atraure els visitants que estiuegen a la Costa Daurada
descarga (20)
Els Vilella, fabricants de vidre
FOTO-FAMILIA-PREMIS-GANXET-PINTXO-2024-scaled
S’entreguen els premis als establiments guanyadors de la Ganxet Pintxo de Primavera 2024
històries empresarials reus empresa