Reus Empresa

Reus Promoció participa al primer Congrés Internacional del Vermut

Reus Empresa
6/10/2022
S’ha donat presència i possibilitat de degustar les 8 marques de vermut que formen part del Vermut de Reus.

La regidoria de Promoció de Ciutat participa avui al primer Congrés Internacional del Vermut, mitjançant l’Agència Reus Promoció. El Congrés, organitzat per l’Institut del Vermut de Barcelona es celebra al Soho Hotel de Barcelona.

El Congrés pretén ser el primer acte de referència de caràcter acadèmic, professional i divulgatiu al sector dels vermuts i el seu objectiu és fer una posada en comú dels progressos, les investigacions i darreres tendències al sector del vermut.

Durant la jornada els assistents podran gaudir de de diferents ponències d’experts del Vermut d’arreu del món com ara Turí, Austràlia i Rio de la Plata i representants de les marques de Vermut de Reus com Yzaguirre i Miró. Per part de Reus Promoció, encarregats d’obrir el congrés i convidats especials, es presentarà la ponència «Reus Capital del Vermut», i se li donarà presència i possibilitat de degustar les 8 marques de vermut que formen part del Vermut de Reus: Miró, Yzagirre, Iris, Rofes, Cori, Fot-li, Olave i Or del Camp.

Et podria interessar:

descarga (6)
Els reusencs que van intentar portar la fàbrica de Ford
RP Presentació Tercera Fase Espais Vius-20230323120155
La tercera fase de Reus Espais Vius revitalitzarà l'eix comercial del nord de la ciutat
RP-Presentació-Oficina-Atenció-a-l_Empresa-20230322120256
L'Ajuntament de Reus presenta un estudi per impulsar una Oficina d'Atenció a l'Empresa
històries empresarials reus empresa