Reus Empresa

Reus Espais Vius amplia el termini dels ajuts al 30 de novembre

Reus Empresa
20/04/2023
Mapa del desplegament del projecte Reus Espais Vius.

 

El projecte de revitalització comercial Reus Espais Vius, que promou la regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, amplia el termini de presentació de sol·licituds per acollir-se als ajuts per impulsar negocis de triple impacte als locals buits de la primera i segona fase del projecte fins el 30 de novembre de 2023. El termini, inicialment previst pel 30 de maig, s’amplia per exhaurir l’import dels ajuts i perquè els projectes que actualment estan en assessorament, i els que es puguin anar incorporant, disposin del temps suficient per tal de finalitzar la definició del projecte i les obres o intervencions als locals.

El projecte Reus Espais Vius va iniciar-se al mes de desembre de 2021 amb una primera fase d’actuació al raval Robuster i el raval de Sant Pere. En aquesta primera fase s’han obert set locals i en les properes setmanes/mesos s’instal·laran set més.

El passat mes de novembre es va iniciar la segona fase del  projecte, que es va estendre al Raval del Pallol, Martí Folguera, la Plaça de la Sang i les Galeries Nou Centre. A la segona fase es van incorporar 24 locals buits, un d’ells va obrir el passat mes de març, la Cuina de la Montse, i actualment deu persones emprenedores estan rebent assessorament i acompanyament per definir els seus projectes.

La tercera fase, anunciada al mes de març, es troba en procés d’adhesions dels propietaris de locals buits que hi vulguin participar.

Et podria interessar:

Signatura del protocol marc entre l’Ajuntament de Reus i la URV-20240613092618
L'Ajuntament de Reus i la URV signen un protocol marc per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori
aeroport
L'Aeroport de Reus supera els 161.000 passatgers al maig
boule
Josep Boule, el gran exportador de vins
històries empresarials reus empresa