Reus Empresa

Reus es promociona aquest cap de setmana a Andorra

Reus Empresa
3/3/2023
Imatge d’una promoció a les pistes d’esquí d’Andorra.

 

Els municipis de la Costa Daurada Salou, Cambrils, Reus i Vila-seca La Pineda Platja sumen novament esforços per a la promoció turística a Andorra amb l’objectiu d’atraure turistes del País dels Pirineus, tradicionalment molt fidels a les nostres destinacions, i de rebot als visitants procedents d’altres països com França, UK i l’Estat espanyol, que es troben gaudint de l’esquí durant el cap de setmana a Andorra.

Durant el divendres i el dissabte de 17:00 a 21:00 h, es realitzarà l’acció promocional al centre comercial Illa Carlemany, el centre comercial més important del país, on es disposarà d’un espai exclusiu en el qual els visitants podran gaudir d’actuacions infantils, photocall interactiu, degustació de Vermut de Reus i promoció turística i informació dels quatre municipis.

A les pistes d’esquí de VallNord, a Pal, l’acció es farà dissabte i diumenge, d’11:00 a 14:00 h. En aquest gran resort d’esquí s’instal·larà una zona promocional a l’espai de descans dels esquiadors, amb una carpa degudament senyalitzada amb la imatge dels quatre municipis i amb zona de degustació del Vermut de Reus.

La idea d’aquesta acció és mostrar d’una manera atractiva la gran oferta de platges de qualitat, de gastronomia, cultura, en un radi de pocs quilòmetres de distància i dirigida, principalment al públic familiar.

Et podria interessar:

descarga (6)
Els reusencs que van intentar portar la fàbrica de Ford
RP Presentació Tercera Fase Espais Vius-20230323120155
La tercera fase de Reus Espais Vius revitalitzarà l'eix comercial del nord de la ciutat
RP-Presentació-Oficina-Atenció-a-l_Empresa-20230322120256
L'Ajuntament de Reus presenta un estudi per impulsar una Oficina d'Atenció a l'Empresa
històries empresarials reus empresa