Reus Empresa

Reus celebrarà el 13 de juny la 17a edició dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència

Reus Empresa
30/05/2024
Presentació dels Premis Gresol

 

L‘Ajuntament de Reus i la Fundació Gresol han presentat avui en roda de premsa la dissetena edició dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència, que es lliuraran el pròxim dia 13 de juny a l’auditori Gaudí del Tecnoparc firaReus, a partir de les 19h. L’acte de presentació ha comptat amb la participació de l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, el regidor d’Empresa, Formació i Ocupació, Òscar Subirats, el president de la Fundació Gresol, Emili Correig, i el director general de la Fundació Gresol, Robert Moragues, els quals han donat a conèixer tots els detalls sobre la gala d’enguany.

Aquests premis tenen l’objectiu de distingir persones que han destacat per la seva trajectòria professional i personal, pels seus mèrits i per la seva vàlua i dedicació. La gran participació i l’èxit assolit en les edicions anteriors encoratja de nou la Fundació Gresol a organitzar aquesta gala, que concentra personalitats de renom de totes les àrees, tant de Catalunya com de la resta de l’Estat. Entre els premiats en edicions passades figuren personalitats tan rellevants com Pau Gasol, Valentí Fuster, Luis del Olmo, Ferran Adrià, Juan A. Samaranch, Isidre Fainé, Carles Sentís, Eduard Punset, Antoni Brufau, Mercè Sampietro, Joan Roca, Carme Ruscalleda, Anna Ferrer, Maribel Verdú, Elena Arzak, Josep M. Pou, Marc Márquez, Jordi Cruz, Joan Pera, Manel Fuentes, Josep M. Mainat, M. De la Pau Janer, M aría Blasco, Jordi Basté, Marina Rossell, Tricicle, Susanna Griso o Juan Carlos Unzué entre d’altres.

Els premiats d’aquesta edició són:

1.         Ana Vallés – Premi en Lideratge Empresarial

2.         Montse Guàrdia – Premi en Tecnologia i Innovació

3.         Tatxo Benet – Premi en Lideratge en Comunicació Audiovisual

4.         Aina Clotet – Premi en Televisió

5.         Raquel Sans – Premi en Periodisme

6.         Sergio i Javier Torres – Premi en Gastronomia

7.         Glòria Canals – Premi Catalana Il·lustre

8.         Gemma Mengual – Premi en Esport

9.         Peter Vives – Premi en Cinema

10.       Dr. Joaquim Enseñat – Premi en Medicina

Tots els guardonats assistiran a la gala i recolliran personalment el premi. També compartiran la vetllada i sopar solidari posterior amb tots els assistents. El guardó és una reproducció del bust de l’arquitecte Antoni Gaudí, obra de l’escultor Joan Matamala, realitzat en bronze.

En aquesta ocasió el sopar solidari serà en benefici l’Associació ANTIAN, que lluita contra la mutació del gen ADSL, una malaltia rara i minoritària que és la font de recerca d’un estudi d’investigació liderat per la UAB i l’Hospital Vall d’Hebron.

Et podria interessar:

Signatura del protocol marc entre l’Ajuntament de Reus i la URV-20240613092618
L'Ajuntament de Reus i la URV signen un protocol marc per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori
aeroport
L'Aeroport de Reus supera els 161.000 passatgers al maig
boule
Josep Boule, el gran exportador de vins
històries empresarials reus empresa