Reus Empresa

Reus busca internacionalitzar el vermut a la Vinexpo de París

Reus Empresa
12/02/2024

 

La regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó, ha visitat aquest dilluns la fira del vi de París, Wine Paris & Vinexpo, juntament amb una delegació de la Cambra de Comerç encapçalada pel seu Vicepresident, Àngel Torija, amb l’objectiu de valorar la presència de la ciutat de Reus a l’edició de l’any 2025. «Des de l’Agència Reus Promoció estem estudiant la presència a les principals mostres de producte que es fan a l’Estat i a Europa amb un clar objectiu: internacionalitzar el Vermut de Reus com a beguda referent de la nostra ciutat i despertar, a través d’aquesta beguda, l’interès per visitar i descobrir Reus», ha explicat la regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó.

La Fira se celebra del 12 al 14 de febrer a Paris Expo, Porte de Versailles, ja que Paris és la capital mundial del vi, en termes d’imatge, mercat local i tendències. És una trobada internacional dels vins i un esdeveniment únic que reuneix tots els professionals del sector a Paris.

L’Agència Reus Promoció valorarà la seva presència en aquesta mostra, juntament amb la Cambra de Comerç de Reus, amb un model similar amb què està present a la fira Fenavin, que se celebra a Ciudad Real cada dos anys. La presència a aquesta fira es considera una oportunitat estratègica per atreure el turista francès tradicionalment molt fidel a la destinació de la Costa Daurada, per gaudir de les seves vacances. En aquest sentit, l’any 2023 aquesta mostra va congregar 3.347 expositors de 42 països productors, 36.334 visitants, el 60% de França i la resta provinents de 149 països diferents i més de 500 periodistes.

La presència a la Fira ha de permetre, de manera atractiva, mostrar la riquesa patrimonial de la ciutat, l’arquitectura modernista i Gaudí, la seva destacada oferta enogastronòmica, la cultura, i els productes de proximitat amb una especial rellevància per al vermut, per posicionar Reus com a capital del Vermut tant en l’àmbit nacional com l’internacional, acompanyat com sempre de l’oli DOP Siurana i de l’avellana DOP Reus.

Et podria interessar:

descarga (19)
Un mar de petroli
premis_tic_rdp_1
El Clúster TIC Sud i REDESSA impulsen els primers Premis TIC Catalunya Sud
Presentació_renovació_conveni_Reempresa-1-20240617120520
L’Ajuntament de Reus aposta per Reempresa per impulsar el teixit empresarial de la ciutat i evitar el tancament de negoci
històries empresarials reus empresa