Reus Empresa

REDESSA Viver estrena un programa d’activitats per als usuaris del centre d’empreses

T.E.
14/05/2024
El programa té com a objectiu fomentar la relació entre les empreses, crear xarxa i oferir una nova proposta de valor per als viveristes.

 

El programa d’activitats que s’ha començat a oferir a REDESSA Viver està impulsat per la Comunitat REDESSA, una iniciativa centrada a oferir serveis de valor afegit com ara activitats saludables, de networking, culturals i esdeveniments per als professionals de les empreses instal·lades als centres de REDESSA. Aquesta oferta ja està en marxa a REDESSA Tecno.

Pel que fa a les activitats de networking, el programa comptarà amb iniciatives com el Cafè & Netweaving, on una empresa de REDESSA VIVER exposarà les seves necessitats i els altres professionals assistents podran compartir idees, contactes o possibles sinergies que els puguin ajudar. També es posaran en marxa els Expert Talks, amb xerrades d’empreses de l’ecosistema de REDESSA, i sessions de coaching d’equips adreçades a pimes i micropimes, amb la finalitat d’ajudar-les a millorar les seves habilitats i el treball en equip.

Pel que fa a les activitats per fomentar l’estil de vida saludable, setmanalment els usuaris de REDESSA Viver tindran a la seva disposició fruita fresca procedent dels Mercats de Reus, tal com ja s’està duent a terme al Tecno. A més, en les properes setmanes s’han programat sessions de ioga, d’alimentació saludable i un tast de vins en col·laboració amb els Cellers Unió. Finalment, els professionals del Viver també poden participar en les sortides culturals gratuïtes organitzades per la Comunitat REDESSA a espais emblemàtics de la ciutat, entre d’altres.

En paraules del regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, «continuem ampliant l’oferta de serveis i programes per seguir augmentant el valor afegit dels nostres centres d’empreses. Uns 1.500 professionals hi treballen cada dia i la nostra aposta és oferir molt més que un espai físic on treballar».

A totes aquestes activitats s’hi sumen serveis com el recentment estrenat Racó de Lectura, un espai adreçat als professionals que treballen en aquest centre on hi podran trobar llibres de temàtiques vinculades al món de l’empresa i la innovació.

Et podria interessar:

bonmont
Fallida necessària de Bonmont Golf Hotel & Spa
Presentació_Velèctric_2024-2-20240521122557
Torna la mostra del vehicle híbrid i elèctric Velèctric, amb un nou enfocament cap a la sostenibilitat energètica
priorato (1)
Priorat, les etiquetes de Carlos Hyssen
històries empresarials reus empresa