Reus Empresa

Redessa, seu d’experiències innovadores de la Catalunya Sud

Reus Empresa
7/02/2023
Aquest dimarts ha tingut lloc una jornada impulsada per la Direcció General d’Innovació, Economia Digital i Emprenedoria de la Generalitat.

 

Amb l’objectiu de «donar visibilitat als projectes d’innovació i emprenedoria de fora de l’àrea metropolitana de Barcelona», la Direcció General d’Innovació, Economia digital i Emprenedoria de la Generalitat de Catalunya impulsa el programa Mapa de l’ecosistema català d’innovació. Les ciutats que participen d’aquest ecosistema són Reus, Lleida, Girona i Vic, i durant aquest mes de febrer «intercanviaran experiències innovadores i donaran a conèixer les seves actuacions en aquest àmbit», segons s’ha apuntat aquest dimarts des de Redessa.

La primera de les jornades ha tingut lloc precisament aquest dimarts a la capital del Baix Camp, concretament a les instal·lacions de Redessa Viver i Redessa Tecno, «com a referència en innovació i en empreses de l’àmbit tecnològic». En aquest sentit, la regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de Redessa, Teresa Pallarès, ha dit que «s’ha fet una gran tasca per posicionar Reus en el mapa TIC i d’innovació de Catalunya; especialment a través dels serveis i les accions impulsades des de l’empresa municipal, Redessa. Jornades com la d’avui, evidencien aquest posicionament i ens permeten continuar generant xarxa».

Durant la jornada, s’han exposat els testimonis dels responsables de la Incubadora TIC i l’Innolab de Redessa, el Clúster TIC Catalunya Sud, StartSud Studio, Etecnic, Inetum, Impuls Cat Sud i Freshly Cosmetics han presentat les seves pràctiques i aprenentatges i han conclòs la jornada amb un debat sobre què necessiten les empreses, què poden aportar les organitzacions de suport a la innovació i quines són les fortaleses i el potencial del creixent ecosistema.

Et podria interessar:

bonmont
Fallida necessària de Bonmont Golf Hotel & Spa
Presentació_Velèctric_2024-2-20240521122557
Torna la mostra del vehicle híbrid i elèctric Velèctric, amb un nou enfocament cap a la sostenibilitat energètica
priorato (1)
Priorat, les etiquetes de Carlos Hyssen
històries empresarials reus empresa