Reus Empresa

Redessa presenta una jornada dedicada a explicar les línies de finançament per a startups i pimes

Reus Empresa
24/04/2023

El pròxim 3 de maig el Foyer Marià Fortuny de firaReus Events acollirà la jornada «Emprenent el futur que volem», dedicada a explicar les línies de finançament per a startups i pimes que ofereix ENISA (Empresa Nacional de Innovación SA), entitat que depèn de la Direcció General d’Indústria i de la petita i mitjana empresa, del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

L’acte començarà a les 10 del matí amb la presentació dels préstecs per a finançar projectes innovadors i de creixement empresarial que farà el tècnic d’ENISA, Ignacio Liñan.

A continuació, els assistents també tindran l’oportunitat de conèixer l’experiència de tres empreses del territori que han rebut finançament a través d’ENISA. Es tracta d’E-AgoraEtecnic i Biosfer Teslab.

Després d’una petita pausa, hi haurà tècnics d’ENISA disponibles per revisar projectes d’empresa i concretar l’encaix del teu projecte amb les diferents línies de finançament.

La jornada s’emmarca en els serveis de la Incubadora TIC de REDESSA.

La inscripció és gratuïta i es pot fer clicant aquí.

Et podria interessar:

Aeropuerto de Reus, donde se instalará una de las plantas
Aena construirà una planta fotovoltaica al Aeroport de Reus
forum_dinversio_cat_sud (1)
El 7è Fòrum d'Inversió CAT SUD posarà en contacte 10 projectes innovadors amb possibles inversors
lotte
L’Ajuntament Mont-roig del Camp i Lotte Energy Materials Spain tanquen l’acord per la compra-venda dels terrenys dels Comellarets
històries empresarials reus empresa