Reus Empresa

Redessa adjudica les obres d’adequació de l’edifici annex a Eurecat a Eiffage Energia

Reus Empresa
15/06/2023
Les obres tenen un pressupost de 890.688 € i s’han d’executar en el termini de cinc mesos.

 

L’empresa municipal Redessa ha adjudicat les obres d’adequació interior i instal·lacions de l’edifici annex a Eurecat a Eiffage Energia, SLU. L’actuació té un pressupost previst de 890.688 € i un termini d’execució de sis mesos sense opció de pròrroga, a comptar des de la signatura del contracte, que es farà en breu. Per tant, les obres hauran d’estar enllestides al mes de desembre.

L’edifici, consta de tres plantes d’unes dimensions aproximades 356 m2 cadascuna; més una planta semisoterrània d’uns 430 m2. El projecte preveu que els espais puguin utilitzar-se de formes diverses en funció de les necessitats dels equips que hi treballin, en línia amb la resta d’espais de Redessa

Amb l’adequació de l’edifici annex a Eurecat, Redessa incorporarà 1.500 m2 nous per a acollir noves empreses i tindrà presència als dos costats de l’Avinguda Bellissens, obrin el Parc Tecnològic i d’Innovació del Tecnoparc, en una zona estratègica per la ciutat.

Actualment REDESSA gestiona 22.000 m2 distribuïts en els centres d’empreses de Redessa Viver, Redessa Naus, Redessa Tecno i REDESSA Cepid, amb una mitjana d’ocupació que se situa al 94%. En aquests espais hi ha unes 150 empreses instal·lades que sumen uns 1.400 professionals, la meitat dels quals, dedicats al sector tecnològic.

Et podria interessar:

Aeropuerto de Reus, donde se instalará una de las plantas
Aena construirà una planta fotovoltaica al Aeroport de Reus
forum_dinversio_cat_sud (1)
El 7è Fòrum d'Inversió CAT SUD posarà en contacte 10 projectes innovadors amb possibles inversors
lotte
L’Ajuntament Mont-roig del Camp i Lotte Energy Materials Spain tanquen l’acord per la compra-venda dels terrenys dels Comellarets
històries empresarials reus empresa