Reus Empresa

Quinze joves polonesos visiten Reus per conèixer més sobre la creació i el creixement d’empreses emergents en el sector de la joventut

Reus Empresa
27/04/2023
Els joves polonesos, durant un dels actes.

Un total de quinze persones de nacionalitat polonesa provinents de la Fundació Europejski Dom Spotkan – Fundacja Nowy Staw han estat a Reus del 17 al 21 d’abril, en el marc del projecte de la Unió Europea ‘Social Economy for the young’. La trobada, organitzada per l’associació OpenEurope, serveix per establir sinergies entre joves i treballadors socials en l’àmbit d’emprenedoria i joventut de Polònia i Catalunya.

Els dos col·lectius han exposat a la seu d’OpenEurope els diferents procediments que hi ha als seus països a l’hora de posar en marxa un negoci d’economia social i han fet tallers de motivació de joves enfocats a la seva entrada al mercat laboral i vàries taules rodones de programes diversos d’emprenedoria.

Així mateix, la trobada ha servit per donar a conèixer al grup polonès la ciutat de Reus i tots els seus al·licients socials, empresarials i turístics. En aquest sentit, han visitat el Taller Baix Camp, el Casal de Joves de La Palma, la Cambra de Comerç de Reus, els diversos centres cívics de la ciutat i han realitzat visites culturals a Reus, Tarragona i Barcelona.

DomSpain i OpenEurope són organitzacions dedicades a projectes educatius i cooperatius d’àmbit europeu.

Et podria interessar:

Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
descarga (18)
Vila, l'imperi avícola
històries empresarials reus empresa