Reus Empresa

Protego Seguros tanca a Madrid la compra la corredoria Flores & Marticorena, especialitzada en crèdit

Reus Empresa
01/06/2023
F&M compta amb una cartera destacada de clients a Espanya, Portugal, França i Alemanya.

 

Després de celebrar el 25è aniversari el 2022, i en el marc del seu pla estratègic d’expansió, Protego Seguros -amb matriu a Catalunya- ha tancat l’adquisició a Madrid de la branca d’activitat asseguradora de la corredoria Flores i Marticorena Economistas (F&M) , experts en assegurances de crèdit des de la seva fundació el 1999. L’operació reforça la presència a la capital de Credit Broker Protego, la seva marca de solucions asseguradores i financeres, i la consolida encara més com a referent a nivell nacional des d’una posició de lideratge entre les corredories especialitzades independents, i també globalment gràcies a les seves aliances amb brokers internacionals.

Fa un any i mig, Credit Broker Protego ja va obrir una delegació pròpia a Madrid per reforçar la seva vocació de proximitat i excel·lència en el servei al client. F&M compta amb una cartera destacada de clients a Espanya, Portugal, França i Alemanya. Al capdavant de l’oficina de Madrid hi haurà la seva fundadora, Sonia Flores, economista, amb àmplia experiència, en assegurances de crèdit des de fa 35 anys, que s’integra a l’equip -en qualitat de directora- juntament amb dos professionals més.

La suma que uneix tots dos equips, sota el lideratge i direcció de David Giménez, aporta una experiència contrastada en assegurances de crèdit i de caució, amb clients a Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica, i presència a totes les províncies espanyoles. Credit Broker Protego ofereix, a més de múltiples solucions de cobertura de riscos operatius, fórmules avançades de finançament de circulant i actius, així com serveis associats a la gestió de recobraments, informació financera o intel·ligència de mercats, entre d’altres.

Félix Oliva, CEO de Protego Seguros, ha expressat la seva satisfacció per haver aconseguit tancar una operació que reforça la seva posició al mercat: “Seguirem aprofundint en aquest camí amb la incorporació d’altres brokers especialistes en crèdit”, ha avançat.

Et podria interessar:

Signatura del protocol marc entre l’Ajuntament de Reus i la URV-20240613092618
L'Ajuntament de Reus i la URV signen un protocol marc per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori
aeroport
L'Aeroport de Reus supera els 161.000 passatgers al maig
boule
Josep Boule, el gran exportador de vins
històries empresarials reus empresa