Reus Empresa

Promoció de Reus al Salón Gourmets de Madrid

Reus Empresa
17/04/2023
Imatge del Salón Gourmets Madrid 2023.

 

La ciutat de Reus es promocionarà a partir d’avui, i fins el 20 d’abril, al Salón Gourmets de Madrid. Es tracta de la Fira d’Alimentació i Begudes de qualitat núm. 1 d’Europa i un dels referents més prestigiosos del món, on es presenta el millor aparador de tendències d’alta gamma Amb una trajectòria de 35 edicions, xifres creixents i un esperit netament comercial, &eacut e;s la plataforma més visitada i el punt de trobada de professionals estatals i internacionals del sector gastronòmic: restauració, hostaleria, distribució, servei d’àpats i comerç especialitzat

Reus comptarà amb un estand propi en el qual Reus Promoció donarà a conèixer les 8 marques que formen part de la marca Vermut de Reus (Yzaguirre, Miró, Iris, Rofes, Cori, Fot-li, Olave i Or del Camp) amb l’objectiu de seguir posicionar Reus com a «Capital del Vermut». Així mateix, informarà de tot allò relacionat amb aquesta beguda centenària i de totes les experiències i activitats de «La Ruta del Vermut de Reus», dirigides al públic individual, que juntament amb les propostes relacionades amb la visita al patrimoni modernista de la ciutat, configuren una proposta turística singular i atractiva, que permet allargar l’estada a la ciutat, i per tant, afavorir l’allotjament als hotels de Reus.

En tractar-se d’una fira gastronòmica també es promocionaran al mateix espai l’oli DOP Siurana i l’avellana DOP Reus, dels quals s’oferirà una degustació.

Cada any, al Salón Gourmets s’hi celebren concursos, campionats, premis, tastos, xou cookings i una infinitat d’activitats al voltant del món del vi i de la gastronomia, l’any passat va comptar amb la visita de 80.421 professionals i enguany ha doblat la superfície d’exposició que serà de més de 70.000 metres quadrats dividits en 4 pavellons.

Et podria interessar:

Balanç Reus Espais Vius-20231129133627
Reus Espais Vius tanca el termini dels ajuts amb 20 negocis oberts i crea 30 nous llocs de treball
demo_day_incubadora_redessa_(1)
Les 9 startups de la incubadora TIC'23 es presenten a potencials inversors en el demo day
SPEEDDATING TIC SUD3
600 alumnes particpen al Speed Dating FP del TIC Sud
històries empresarials reus empresa