Reus Empresa

PIMEC Baix Camp organitza els primers Reconeixements Empresarials de la comarca

Reus Empresa
12/04/2024

 

El pròxim dilluns, 15 d’abril, a les 18.45 h, a la Sala Foyer Marià Fortuny de Fira Reus, PIMEC Baix Camp celebra els primers Reconeixements Empresarials de la comarca.

L’acte, que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de Reus, serà una trobada de reconeixement a les empreses del territori per posar en relleu la importància de les pimes i del col·lectiu d’autònoms per a la competitivitat del Baix Camp.

El president de PIMEC, Antoni Cañete, i el president de PIMEC Baix Camp, Gerard Pagès, participaran en l’acte acompanyats de l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Ernest Roigé, i el segon tinent d’alcaldessa de l’Ajuntament de Reus, Josep Baiges.

Durant l’acte, Antoni Cañete oferirà una conferència sota el títol «50 anys de PIMEC, passat, present i futur d’activisme empresarial» en la qual parlarà sobre el futur i els reptes de la patronal catalana.

Et podria interessar:

bonmont
Fallida necessària de Bonmont Golf Hotel & Spa
Presentació_Velèctric_2024-2-20240521122557
Torna la mostra del vehicle híbrid i elèctric Velèctric, amb un nou enfocament cap a la sostenibilitat energètica
priorato (1)
Priorat, les etiquetes de Carlos Hyssen
històries empresarials reus empresa