Reus Empresa

Oberta la comercialització d’exproReus

Reus Empresa
3/07/2023
La fira multisectorial es farà de l’11 al 15 d’octubre.

 

La fira multisectorial, exproReus, intensifica les accions de comercialització dels últims espais disponibles Enguany, el certamen arribarà a la seva 51 edició i es durà a terme de l’11 al 15 d’octubre.

ExproReus tornarà a comptar amb espais dedicats a les grans àrees temàtiques de la fira, com són l’automoció, parament de la llar, tecnologia, alimentació i restauració, entre d’altres. Precisament, el cartell d’aquesta edició juga amb diferents elements que es corresponen a aquestes àrees.

A més de la comercialització d’espais, des de l’organització de firaReus es treballa també en el programa d’activitats, el qual posarà especial atenció en les noves tecnologies, amb tallers per a joves i petits; i també en la gastronomia, que en aquesta edició serà una de les grans protagonistes.

Les empreses interessades a tenir presència a exproReus, poden contactar amb el Departament Comercial de firaReus Events, a través del telèfon 977 326 363 o bé enviant un correu a info@firareus.com.

Et podria interessar:

Aeropuerto de Reus, donde se instalará una de las plantas
Aena construirà una planta fotovoltaica al Aeroport de Reus
forum_dinversio_cat_sud (1)
El 7è Fòrum d'Inversió CAT SUD posarà en contacte 10 projectes innovadors amb possibles inversors
lotte
L’Ajuntament Mont-roig del Camp i Lotte Energy Materials Spain tanquen l’acord per la compra-venda dels terrenys dels Comellarets
històries empresarials reus empresa