Reus Empresa

Nova sessió de treball sobre sostenibilitat i economia circular del grup motor per impulsar les àrees d’activitat econòmica

Reus Empresa
28/04/2023
Sessió de treball fel grup impulsor de polígons.

 

Ahir, 27 d’abril, va tenir lloc la segona jornada de treball del grup motor per impulsar les àrees d’activitat econòmica de Reus, promogut des de la regidoria d’Empresa i Ocupació, amb el suport de Mas Carandell. La sessió va tenir com a eix central la sostenibilitat i l’economia circular. Els representants de les empre ses adherides al projecte van posar en comú accions i iniciatives que caldria impulsar als polígons d’activitat econòmica i a les empreses industrials en aquesta matèria. Aquestes accions inclouen les fonts d’energia, materials, processos, transport, eco-disseny, reciclatge, etcètera.

Alguns dels reptes compartits per part de les empreses assistents fan referència a la promoció d’actuacions connectades a l’economia circular per tal de promoure l’eco-eficiència, els canvis d’hàbits, l’ús i el reaprofitament i reciclatge de recursos i materials, així com la innovació sostenible de nous productes i serveis, incorporant sempre la digitalització i el talent adaptat al canvi en aquest procés.

Fruit d’aquestes sessions es vol elaborar un pla d’acció amb propostes agrupades segons la priorització i desplegar actuacions d’impacte als polígons i a les empreses.

Sota el nom «Empreses per al futur industrial de Reus», el grup motor té la voluntat d’establir un marc de treball que incorpori de manera representativa les empreses dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) per al desenvolupament d’estratègies de futur per al sector industrial a la ciutat.

La propera sessió tindrà lloc el 15 de juny i girarà entorn al desenvolupament de sectors innovadors i oportunitats amb alt valor afegit als PAE (relocalització amb visió global, sectors emergents i desenvolupament de nous models de negoci).

Et podria interessar:

bonmont
Fallida necessària de Bonmont Golf Hotel & Spa
Presentació_Velèctric_2024-2-20240521122557
Torna la mostra del vehicle híbrid i elèctric Velèctric, amb un nou enfocament cap a la sostenibilitat energètica
priorato (1)
Priorat, les etiquetes de Carlos Hyssen
històries empresarials reus empresa