Reus Empresa

Nova edició de la fira de formació professional Camins d’FP

Reus Empresa
9/04/2024
La fira aquest any tindrà lloc a Tecnoparc Reus els dies 18 i 19 d’abril.

 

Aquest dimarts s’ha presentat Camins d’FP 2024, la fira de formació professional del Camp de Tarragona. Aquest any tindrà lloc a Tecnoparc Reus els dies 18 i 19 d’abril, després que l’edició passada se celebrés a Tarragona.

La presentació ha comptat amb la presència del conseller d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, i de la consellera de Promoció Econòmica, Montse Adan, qui ha definit la fira com a “exemple magnífic, i també d’alguna manera precursor, d’aquesta idea d’àrea metropolitana de Tarragona, on sumem esforços i il·lusions per avançar cap a un territori més pròsper, més competitiu i més influent”. “En aquest marc –ha afegit— la Fira Camins d’FP es va consolidant com a esdeveniment anual, amb marca pròpia i amb l’objectiu que sigui ubicat en el calendari dels processos d’orientació, tant en l’àmbit educatiu com en les polítiques actives d’ocupació i les polítiques de joventut”.

La Fira Camins d’FP, que se celebra alternativament a Tarragona i Reus, enguany s’impulsa des de Mas Carandell i la regidoria d’Educació i ciutadania de l’Ajuntament de Reus i compta amb la coorganització dels consistoris de Tarragona, Cambrils, Valls, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, la Diputació de Tarragona, els Serveis Territorials del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i la Direcció provincial del Servei Públic d’Ocupació Estatal.

Et podria interessar:

bonmont
Fallida necessària de Bonmont Golf Hotel & Spa
Presentació_Velèctric_2024-2-20240521122557
Torna la mostra del vehicle híbrid i elèctric Velèctric, amb un nou enfocament cap a la sostenibilitat energètica
priorato (1)
Priorat, les etiquetes de Carlos Hyssen
històries empresarials reus empresa