Reus Empresa

Nou programa d’incubació estratègica dirigit al petit comerç, els serveis i la restauració

Reus Empresa
5/04/2023
Cartell del programa.

 

La regidoria d’Empresa i Ocupació posa en marxa un nou programa d’incubació estratègica dirigit al petit comerç, els serveis i la restauració «amb l’objectiu de fomentar el comerç de proximitat, la restauració i les petites empreses de serveis, emprenedoria molt arrelada a la ciutat, augmentant la competitivitat, creativitat, digitalització i sostenibilitat d’aquests sectors», segons fonts municipals.

Aquest programa forma part del Servei d’Assessorament a l’Empresa i l’Emprenedoria en l’àmbit de suport a sectors estratègics. Com ja es va fer a principis d’any amb el programa d’assessorament individualitzat i d’incubació per al sector de l’economia social i solidària, s’escolliran entre aquells projectes que s’inscriguin, deu projectes, amb una antiguitat màxima d’un any, que rebran deu sessions d’assessorament expert de 20 hores de durada. Aquest programa és totalment gratuït i està valorat en 1.500 euros, subvencionat al 100%.

Les inscripcions al programa ja estan obertes i es poden fer fins el 7 d’abril a través del següent enllaç. L’itinerari formatiu consta de 10 sessions que tindran lloc del 18 d’abril al 18 de maig els dimarts i dijous de les 2 del migdia a 4 de la tarda.

 

Et podria interessar:

Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
descarga (18)
Vila, l'imperi avícola
històries empresarials reus empresa