Reus Empresa

Nou programa d’incubació estratègica dirigit al petit comerç, els serveis i la restauració

Reus Empresa
5/04/2023
Cartell del programa.

 

La regidoria d’Empresa i Ocupació posa en marxa un nou programa d’incubació estratègica dirigit al petit comerç, els serveis i la restauració «amb l’objectiu de fomentar el comerç de proximitat, la restauració i les petites empreses de serveis, emprenedoria molt arrelada a la ciutat, augmentant la competitivitat, creativitat, digitalització i sostenibilitat d’aquests sectors», segons fonts municipals.

Aquest programa forma part del Servei d’Assessorament a l’Empresa i l’Emprenedoria en l’àmbit de suport a sectors estratègics. Com ja es va fer a principis d’any amb el programa d’assessorament individualitzat i d’incubació per al sector de l’economia social i solidària, s’escolliran entre aquells projectes que s’inscriguin, deu projectes, amb una antiguitat màxima d’un any, que rebran deu sessions d’assessorament expert de 20 hores de durada. Aquest programa és totalment gratuït i està valorat en 1.500 euros, subvencionat al 100%.

Les inscripcions al programa ja estan obertes i es poden fer fins el 7 d’abril a través del següent enllaç. L’itinerari formatiu consta de 10 sessions que tindran lloc del 18 d’abril al 18 de maig els dimarts i dijous de les 2 del migdia a 4 de la tarda.

 

Et podria interessar:

Campanya_Tot_a_Reus-20240712135630
La nova campanya de promoció del comerç local 'Tot a Reus' vol atraure els visitants que estiuegen a la Costa Daurada
descarga (20)
Els Vilella, fabricants de vidre
FOTO-FAMILIA-PREMIS-GANXET-PINTXO-2024-scaled
S’entreguen els premis als establiments guanyadors de la Ganxet Pintxo de Primavera 2024
històries empresarials reus empresa