Reus Empresa

Nou programa d’incubació estratègica dirigit al petit comerç, els serveis i la restauració

Reus Empresa
5/04/2023
Cartell del programa.

 

La regidoria d’Empresa i Ocupació posa en marxa un nou programa d’incubació estratègica dirigit al petit comerç, els serveis i la restauració «amb l’objectiu de fomentar el comerç de proximitat, la restauració i les petites empreses de serveis, emprenedoria molt arrelada a la ciutat, augmentant la competitivitat, creativitat, digitalització i sostenibilitat d’aquests sectors», segons fonts municipals.

Aquest programa forma part del Servei d’Assessorament a l’Empresa i l’Emprenedoria en l’àmbit de suport a sectors estratègics. Com ja es va fer a principis d’any amb el programa d’assessorament individualitzat i d’incubació per al sector de l’economia social i solidària, s’escolliran entre aquells projectes que s’inscriguin, deu projectes, amb una antiguitat màxima d’un any, que rebran deu sessions d’assessorament expert de 20 hores de durada. Aquest programa és totalment gratuït i està valorat en 1.500 euros, subvencionat al 100%.

Les inscripcions al programa ja estan obertes i es poden fer fins el 7 d’abril a través del següent enllaç. L’itinerari formatiu consta de 10 sessions que tindran lloc del 18 d’abril al 18 de maig els dimarts i dijous de les 2 del migdia a 4 de la tarda.

 

Et podria interessar:

Balanç Reus Espais Vius-20231129133627
Reus Espais Vius tanca el termini dels ajuts amb 20 negocis oberts i crea 30 nous llocs de treball
demo_day_incubadora_redessa_(1)
Les 9 startups de la incubadora TIC'23 es presenten a potencials inversors en el demo day
SPEEDDATING TIC SUD3
600 alumnes particpen al Speed Dating FP del TIC Sud
històries empresarials reus empresa