Reus Empresa

Més de 400 líders del sector es donen cita a la jornada de portes obertes de Fermator

Reus Empresa
12/06/2023
Imatge d’un dels actes de la jornada.

 

Fermator va celebrar el passat dijous i divendres, 1 i 2 de juny, la jornada de portes obertes Stronger Together 2023, a les seus de Tecnolama S.A., a Reus, i Doors Movement Technology S.L (DMT), a Falset. Més de 400 líders del sector de la indústria del transport vertical es van donar cita en aquest esdeveniment que va combinar la presentació de productes de la més alta qualitat de les empreses, la introducció a la nova fàbrica de DMT S.L. i la presentació de la nova experiència de la realitat virtual que estrena l’empresa, basada en un concepte d’unió i família.

Eduard Amigó, director comercial global de Fermator, comenta que la jornada de portes obertes es va realitzar “amb l’objectiu de reconnectar-nos, compartir i créixer junts de la mà dels nostres clients sota el lema Junts Som Més Forts”.

Els assistents, provinents dels cinc continents, es van fer presents en aquesta cita amb la innovació, la creativitat i la fortalesa empresarial, on han tingut l’oportunitat de fer un recorregut per les plantes de producció per conèixer els avenços de Fermator en matèria tecnològica, tals com robots de transformació de materials i línies de muntatge automatitzades, així com processos d’emmagatzematge intel·ligent, que van ser presentats pels especialistes comercials de diferents països.

A més dels recorreguts a fàbriques, els visitants han pogut gaudir d’una de les manifestacions culturals més representatives del territori, els castells, de la mà de la Colla Vella Xiquets de Valls, buscant representar l’harmonia, el treball en equip i la solidaritat per a aconseguir el bé comú. Són apostes que es constitueixen en els valors de la companyia.

Al respecte, Amigó, va concloure que “hem aconseguit reunir clients, socis i amics de diferents parts del món sota un sol sostre, per reconnectar-nos i compartir l’experiència amb cadascun. Les diferències idiomàtiques i culturals que hem tingut durant aquesta jornada van enriquir aquesta aposta de Fermator per fer presència efectiva als diferents mercats internacionals. No importa la necessitat que els nostres clients tinguin, el nostre producte els dóna suport amb qualitat, tecnologia i personalització”.

A l’esforç per difondre la cultura de la regió, l’esdeveniment Stronger Together 2023 també va oferir un sopar i dinar que es van dur a terme als restaurants Mas La Boella i al Club Nàutic de Salou, on socis i clients propers com Helen Roberts , de Global1Partners, o Riça Latif de Fupa Lift i Zubin Mody, d’Index System India Pvt. Ltd, van mostrar les seves paraules d’agraïment.

Sumat a això, algunes de les principals atraccions de l’esdeveniment també van ser la posada en escena de la coneguda violinista Astrid Torrente, el xou de dansa clàssica espanyola de l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis de Reus i l’actuació de l’il·lusionista i guanyador de Got Talent Espanya, Jordi Caps.

El resultat exitós d’aquesta jornada obre a l’oportunitat de planejar nous esdeveniments i espera donar la benvinguda a més visitants en un futur.

Et podria interessar:

muntatge_sant_jordi
REDESSA celebrarà Sant Jordi amb activitats culturals i de networking adreçades als professionals dels seus centres d'empresa
Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
històries empresarials reus empresa