Reus Empresa

Mercadona obrirà un supermercat eficient al passeig comercial El Pallol

Reus Empresa
27/9/2022
El supermercat s’instal·larà a la part inferior del Pallol

 

Mercadona i Núñez i Navarro han arribat a un acord per obrir un nou supermercat al passeig comercial El Pallol, de Reus. L’arribada d’una nova botiga eficient de Mercadona ajudarà a dinamitzar la zona. L’obertura del nou supermercat està prevista per l’any 2023.

La nova botiga ha suposat la remodelació de la planta baixa del centre comercial per adaptar el local que ocuparà una superfície de prop de 1.800m2. Aquesta comptarà amb dos accessos: un, ubicat a la plaça Evarist Fàbregas i Pàmies i l’altre amb entrada per la planta baixa.

Simulació de la distribució de l’espai del nou Mercadona. Foto: Cedida

 

L’arribada d’una nova botiga «eficient» de Mercadona al Pallol «suposarà un nou impuls» per a aquest, segons s’ha exposat des de Mercadona, «i ajudarà a dinamitzar la zona». El nou comerç «aportarà una nova oferta d’alimentació, neteja de la llar, higiene personal i menjar per a mascotes que se suma a la ja existent de moda, complements, esport, bellesa, oci, cultura i restauració» a l’espai del nucli antic, s’ha subratllat.

Et podria interessar:

Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
descarga (18)
Vila, l'imperi avícola
històries empresarials reus empresa