Reus Empresa

Mas Carandell organitza el cicle de xerrades ‘Mercat de treball i oportunitats laborals a Reus’

Reus Empresa
27/9/2022
Les xerrades tindran lloc al Mas Carandell

 

Mas Carandell inicia el proper dimecres, 28 de setembre, el cicle de xerrades ‘Mercat de treball i oportunitats laborals a Reus’, amb el doble objectiu de visibilitzar diversos sectors professionals locals com a opcions reals d’ocupació, i de donar a conèixer les ofertes de feina que tenen dificultats de cobrir.

El cicle, en el que participaran professionals amb experiència empresarial referents de cada àmbit, s’adreça a persones en atur que busquen ocupar-se i també a persones treballadores que cerquen una millora d’ocupació, bé perquè volen fer un canvi cap a altres sectors i reorientar la seva carrera, bé perquè cerquen millorar les seves condicions laborals.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, explica que «la iniciativa sorgeix arran de les visites que l’equip d’agents d’ocupació i desenvolupament local de Mas Carandell porta a terme a les empreses, col·legis, gremis i associacions professionals de la ciutat i del Camp de Tarragona. En aquestes trobades s’ha vist la necessitat de donar a conèixer i posar en valor determinats sectors professionals, i també s’ha copsat la dificultat d’alguns per trobar persones amb el perfil adequat per treballar-hi».

De moment s’han programat tres xerrades d’àmbits professionals diferenciats. Seran els dimecres de 12 a 14 hores i tindran format presencial a Mas Carandell, tot i que si es prefereix, es podran seguir virtualment via Zoom.

La primera sessió serà el 28 de setembre, i versarà sobre el sector alimentari i la venda al detall. En aquesta ocasió intervindran:

  • Carles Borrull, president del Gremi provincial de carnissers i xarcuters, i propietari de Casa Borrull.
  • Xavier Pàmies, propietari del Forn Sistaré.
  • Ildefons Vidal, president de l’Associació de paradistes del Mercat central, i propietari de la parada Pesca salada Vidal.
  • Daniel González, de la parada de fruita i verdura ecològica, El Maset.
  • Esther Vall, de la parada de menjar cuinat casolà Casa Pladevall.

 

La segona xerrada, serà el 5 d’octubre i anirà sobre professionals independents, i la tercera, enfocada al sector industrial, s’ha programat pel 19 d’octubre. A hores d’ara ja han confirmat la seva participació en les sessions el president del Gremi de fusters i ebenistes del Baix Camp, Josep M Cogul, propietari de Fusteria Cogul; el president del Gremi d’instal·ladors del Baix Camp, Joan Garcia; així com la representat de l’empresa de jardineria Q Verd XXI Jardiners, Gisela Andrés.

L’accés és lliure prèvia inscripció a cada xerrada, la qual es pot realitzar a Mas Carandell, o bé, a través de l’enllaç https://ja.cat/h3FqL. Aquest cicle és una acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Et podria interessar:

descarga
Mitma formalitza per 821.563 euros la redacció del projecte de la variant de la carretera N-420, al seu pas per Gandesa
benvinguda5
La Torre del Llimó de Cambrils allotja vuit noves empreses i persones emprenedores
descarga (4)
Empresaris inventors
històries empresarials reus empresa