Reus Empresa

L’ONCE dedica un cupó al 50 aniversari de la Llotja de Reus

Reus Empresa
19/04/2023
Presentació del cupó a la Cambra de Reus.

 

Avui tingut lloc, a la Cambra de Comerç de Reus, l’acte de presentació del cupó que l’ONCE dedica el proper dimarts 25 d’abril al 50 aniversari de la Llotja de Reus. Patricio Cárceles, director general adjunt de Joc de la Direcció General de l’ONCE i Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya; han lliurat a Jordi Just, president de la Cambra de Comerç de Reus, una imatge emmarcada del cupó. També ha participat Fran Sánchez, director d’ONCE a Reus.

La Llotja de Reus, que gestiona la Cambra de Comerç de Reus, és la institució més antiga de Reus, ja que el seu origen es remunta al 1309 quan el rei Jaume II «El Just» va concedir a la ciutat el privilegi de fer el Mercat dels Dilluns. “És una satisfacció que La Llotja sigui protagonista del nostre cupó. Estem al costat del teixit productiu i de les persones de casa nostra i volem contribuir a fer una societat més pròspera, justa i inclusiva”, ha manifestat Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya.

L’any passat la Llotja es va convertir en la primera de Catalunya i la quarta de l’Estat en merèixer el reconeixement com a Llotja de referència per la cotització específica de quatre productes, l’avellana, l’ametlla, la garrofa i els ous, que il·lustren una part del cupó. Un fet que, en paraules del President de la Llotja, Jordi Just, constitueix “una demostració de la vigència de la institució més antiga de la ciutat, amb un ampli impacte sobre el seu territori d’influència. Per això és tan important que l’ONCE hagi tingut l’atenció de dedicar un cupó a la Llotja, perquè corrobora la importància de la institució i la seva trajectòria a casa nostra”.

El Grup Social ONCE, un model únic al món’

Patricio Cárceles, director general adjunt de Joc de l’ONCE; ha explicat “El model únic al món del Grup Social ONCE” en una conferència al Vermut Cambra. “Un model que engloba serveis personalitzats i especialitzats en tots els àmbits que pot necessitar una persona cega o amb discapacitat visual greu: educació, ocupació, rehabilitació, ajudes tècniques, comunicació i accés a la informació, cultura, esport i oci”, va detallar Cárceles. I ha afegit: “L’ONCE els dona a més de 72.000 persones afiliades gràcies a la solidaritat que milers de ciutadans fan cada dia amb la compra de la loteria responsable, social i segura de l’Organització”. 

Et podria interessar:

Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
descarga (18)
Vila, l'imperi avícola
històries empresarials reus empresa