Reus Empresa

L’estudi informatiu de la nova estació intermodal s’aprovarà i se sotmetrà a informació pública aquest any

Reus Empresa
27/03/2023
Imatge virtual de la nova estació intermodal.

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha anunciat que lestudi informatiu de la nova estació intermodal al Camp de Tarragona serà aprovat i se sotmetrà a informació pública abans de finalitzar aquest any 2023.

Raquel Sánchez ha informat sobre l’estat dels treballs que s’estan fent i ha ratificat el compromís de començar les obres de la nova estació intermodal a principis del 2026, que compten amb una inversió estimada de 62,3 milions d’euros.

A la nova estació, ubicada a Vila-Seca, que es preveu que arribi a comptar amb uns 700.000 viatgers anuals, convergiran diversos modes de transport, ja que aquesta ubicació permet dotar de connexió amb alta velocitat l’Aeroport de Reus i millorar les connexions amb Rodalies, a més d’encaixar amb futurs projectes d’altres administracions, com el futur tramvia TramCamp, que planeja construir la Generalitat.

La ubicació de la nova estació al Camp de Tarragona gaudeix d’una bona accessibilitat amb vehicle privat i compta amb excel·lents
connexions amb el Corredor Mediterrani, amb el transport públic a les línies RT1, R14 i R15, així com amb la línia de tramvia L2.

A més, la proximitat amb l’Aeroport de Reus permetrà una intermodalitat adequada entre els transports aeri i ferroviari, amb una reducció en els temps d’accés a la xarxa d’alta velocitat per als 240.000 habitants de les ciutats de Reus i Tarragona.

Et podria interessar:

Presentació_Reus_Viu_el_Vi_2023-20230525114246
Del 2 al 4 de juny arriba la Reus Viu el Vi 2023
descarga (9)
La primera línia diària de diligències
Imatge_de_WhatsApp_2023-05-11_a_les_12.07
Tretze startups de la incubadora TIC inicien les mentories personalitzades
històries empresarials reus empresa