Reus Empresa

L’estudi informatiu de la nova estació intermodal s’aprovarà i se sotmetrà a informació pública aquest any

Reus Empresa
27/03/2023
Imatge virtual de la nova estació intermodal.

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha anunciat que lestudi informatiu de la nova estació intermodal al Camp de Tarragona serà aprovat i se sotmetrà a informació pública abans de finalitzar aquest any 2023.

Raquel Sánchez ha informat sobre l’estat dels treballs que s’estan fent i ha ratificat el compromís de començar les obres de la nova estació intermodal a principis del 2026, que compten amb una inversió estimada de 62,3 milions d’euros.

A la nova estació, ubicada a Vila-Seca, que es preveu que arribi a comptar amb uns 700.000 viatgers anuals, convergiran diversos modes de transport, ja que aquesta ubicació permet dotar de connexió amb alta velocitat l’Aeroport de Reus i millorar les connexions amb Rodalies, a més d’encaixar amb futurs projectes d’altres administracions, com el futur tramvia TramCamp, que planeja construir la Generalitat.

La ubicació de la nova estació al Camp de Tarragona gaudeix d’una bona accessibilitat amb vehicle privat i compta amb excel·lents
connexions amb el Corredor Mediterrani, amb el transport públic a les línies RT1, R14 i R15, així com amb la línia de tramvia L2.

A més, la proximitat amb l’Aeroport de Reus permetrà una intermodalitat adequada entre els transports aeri i ferroviari, amb una reducció en els temps d’accés a la xarxa d’alta velocitat per als 240.000 habitants de les ciutats de Reus i Tarragona.

Et podria interessar:

Balanç Reus Espais Vius-20231129133627
Reus Espais Vius tanca el termini dels ajuts amb 20 negocis oberts i crea 30 nous llocs de treball
demo_day_incubadora_redessa_(1)
Les 9 startups de la incubadora TIC'23 es presenten a potencials inversors en el demo day
SPEEDDATING TIC SUD3
600 alumnes particpen al Speed Dating FP del TIC Sud
històries empresarials reus empresa