Reus Empresa

L’Escola dels Oficis farà una prova pilot de formació a mida amb el Gremi de la Construcció del Baix Camp

Reus Empresa
9/02/2024
Imatge actual de l’edific del Vapor Vell

 

L’Escola d’Oficis de Reus, que s’ubicarà a l’edifici municipal del Vapor Vell, continua amb els passos previstos i segueix mantenint trobades per generar formaciós a mida. Segons informa el Diari de Tarragona, es mantenen converses amb el Gremi de la Construcció del Baix Camp per fer una prova pilot en matèria d’una formació personalitzada pel sector.

Aquesta formació comptaria amb la implicació de quinze persones. La intenció és que la prova pilot sigui una realitat a partir de l’estiu. En aquest sentit, si la resposta és positiva s’intentarà mantenir converses amb altres gremis per incrementar aquestes formacions personalitzades.

Tal com explica el mitjà, i en paraules del regidor d’Empresa i Ocupació de Reus, Òscar Subirats, el nombre d’estudiants que podrien formar-se a la Casa dels Oficis anirà en funció de la demanda dels perfils que el Gremi de la Construcció necessiti per incorporar al mercat laboral. Així mateix, i en referència a l’oferta formativa que podria oferir el centre, aquesta anirà en relació a la demanada de les empreses i dels sectors.

Et podria interessar:

incubadora
S'obre el període de captació de projectes per a la 4a edició de la Incubadora TIC i Foodtech
Sessió-Emprèn-Talent.-Fracàs-viure_l-i-aprendre_n
Nova sessió del cicle 'Emprèn Talent' per afrontar el fracàs i treure'n partit
redessa
L'Ajuntament de Reus inaugura el nou espai per a la promoció econòmica
històries empresarials reus empresa