Reus Empresa

Les 9 startups de la incubadora TIC’23 es presenten a potencials inversors en el demo day

Reus Empresa
29/11/2023
L’acte es farà al Foyer Marià Fortuny de firaReus Events aquest dijous, dia 30 a partir de les 16.30 h.

La Incubadora TIC finalitza el seu programa aquest dijous, 30 de novembre, amb el Demo Day, que es farà al foyer Maria Fortuny de firaReus Events, de 16.30 a 18.30 h, durant el qual els 9 projectes que han completat el programa es presentaran davant d’un panell d’experts i representants de l’ecosistema econòmic i empresarial de la Catalunya Sud, amb la finalitat de captar finançament i/o clients. Enguany, a més dels inversors també s’hi incorporaran empreses adherides al Hub i també d’altres sectors, interessades a col·laborar amb startups.

Les startups d’aquesta 3a edició que hauran d’explicar breument els seus projectes son:

  • Efizum (Joan Ribal): Plataforma tecnològica per millorar la gestió de tot el que envolta en l’empresa, sobretot les Pimes, sota el paradigma de la indústria 4.0.
  • Erasmusing (Eudald Pons Boronat): Plataforma All-In-One, per estudiants internacionals, que resol les qüestions relatives a l’allotjament, les activitats culturals i socials, i, la descoberta de la ciutat de destí.
  • Group B Live (Joan Pescador): Plataforma d’e-game amb simulació immersiva de competicions de ral·li en viu. Ofereix una nova modalitat esportiva que fins ara no estava contemplada en el món del ral·li: una gran comunitat en la qual els jugadors es connecten a través de servidors per gaudir de carreres online.
  • Techtiva (Pau Vila): Software propi de gestió de projectes que ajuda a professionals de la construcció: constructores, promotores, despatxos tècnics i empreses industrials; a digitalitzar els seus processos operatius per guanyar rendibilitat i eficiència.
  • Motiwate (Nàdia Gendugova): Plataforma de coaching d’equips personalitzada i contingut d’e-learning a metacompetències i soft skills per a startups tecnològiques en creixement i empreses amb certificacions de responsabilitat social. Alineem equips cap a un treball més humà i efectiu.
  • Dreamcaster (Gerard Rodriguez): Empresa especialitzada en la realització audiovisual, retransmissions en streaming i creació i organització d’esdeveniments.
  • Biophenolics (Husman Dabbagh): startup biotecnològica especialitzada en productes nutricèutics i aliments funcionals. Amb la voluntat de millorar l’estat físic de les persones, a través dels polifenols, produeix productes i suplements alimentaris amb ingredients 100% naturals que enforteixen el sistema immune amb fórmules científicament desenvolupades i patentades.
  • Ingredalia (Miguel Angel Cubero): Plataforma per al desenvolupament i la industrialització d’ingredients funcionals a partir de subproductes vegetals de la indústria agroalimentària.
  • Fotortech (Renato Peixoto Novais): Empresa de biotecnologia que té com a missió reduir el malbaratament alimentari, sota el paradigma de l’economia circular. Reutilitzen residus vegetals per transformar-los en un potenciador de sabor per a la indústria alimentària, a base de fongs comestible dalt en valor nutricional.

Et podria interessar:

Signatura del protocol marc entre l’Ajuntament de Reus i la URV-20240613092618
L'Ajuntament de Reus i la URV signen un protocol marc per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori
aeroport
L'Aeroport de Reus supera els 161.000 passatgers al maig
boule
Josep Boule, el gran exportador de vins
històries empresarials reus empresa