Reus Empresa

L’empresa Transportes F. Ramos SL, Premio Pyme de l’any 2023 a la província de Tarragona

Reus Empresa
21/06/2023
Foto de família dels guardonats.

 

L’empresa Transportes F. Ramos SL, dedicada al transport nacional i internacional de líquids a granel via terrestre, ferroviària i marítima, ha rebut avui el Premio Pyme de l’Any 2023 província de Tarragona, un guardó que concedeixen el Banco Santander, en col·laboració amb la Cambra d´Espanya i el diari La Vanguardia.

El director d’operacions de Transportes F. Ramos SL, Nacho Ramos, ha estat l’encarregat de recollir el premi, en un acte que es va celebrar al Palau Bofarull de Reus i va ser amfitrió el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just. L’empresa Transportes F. Ramos és una pime dedicada a solucions de transport i logística per a líquids a granel amb seus al territori de Tarragona, Ciudad Real, Portugal i Luxemburg.

El jurat, compost pel director de Coordinació de Cambres de la Cambra dEspanya, José Luis Coll; el subdelegat del Govern a Tarragona, Santiago Castellà; un representant de la Cambra de Comerç de Reus, Mario Basora; un representant de la Cambra de Comerç de Tarragona, Daniel Martín; un representant de la Cambra de Comerç de Valls, Carles Soler; un representant del Banco Santander, Josep Martí Navarro, i un representant de La Vanguardia, Mireia Seoane; ha valorat especialment de Transportes F. Ramos la seva aportació a la creació d’ocupació, amb un creixement de la plantilla de més del 10% el 2022, la formació a cada lloc de treball en matèries transversals com a seguretat i higiene, riscos laborals o millores de procés, així com la formació constant de conducció dels nous vehicles adquirits.

A més, l’empresa aposta per la sostenibilitat fent una potent inversió en què el 55% de l’energia consumida prové de l’autoconsum. Transportes F. Ramos SL disposa de les certificacions ISO 9001, ISO 22000, Qualimat i GMP+, les dues darreres, acreditacions internacionals molt exigents en matèria de seguretat alimentària. L’empresa, gràcies a l’exportació de serveis, aquest 2022 ha augmentat la facturació un 25%.

El 2022 van invertir 650.000 € en intermodalitat, arribant a 235 contenidors, i 1.3 milions d’euros en tractores més ecoeficients i 400.000 € en cisternes amb materials més lleugers i resistents. com a mèrits per alçar-se amb aquest premi.

A més, s’han concedit quatre accèssits a les categories d’Internacionalització; Innovació i Digitalització; Formació i Ocupació; i Empresa Sostenible.

L’Accèssit a la Internacionalització s’ha atorgat a Tropipalms SL, un viver especialitzat en venda de plantes, oliveres, palmeres, cactus i atzavares.

L’accés a la Innovació i Digitalització, ha recaigut a Zip Online Services SL, que ofereix trasllats des de l’aeroport fins a l’allotjament contractat.

L’accés a la formació i l’ocupació s’ha concedit a Garcia Riera SL, una de les principals empreses constructores del territori amb àmplia experiència en serveis de manteniment industrial.

I, finalment, l’accés a l’empresa sostenible de la província de Tarragona és per a Loal Logistics SL, una empresa de transport que basa la seva essència en el respecte pel medi ambient.

Premi Nacional Pime de l’Any 2023

L’empresa Transportes F. Ramos SL concorrerà al Premi Nacional Pime de l’Any 2023, que es triarà entre els guanyadors de cada província. El nom es coneixerà el primer trimestre del 2024, en un gran acte que se celebrarà a Madrid.

Et podria interessar:

descarga
Mitma formalitza per 821.563 euros la redacció del projecte de la variant de la carretera N-420, al seu pas per Gandesa
benvinguda5
La Torre del Llimó de Cambrils allotja vuit noves empreses i persones emprenedores
descarga (4)
Empresaris inventors
històries empresarials reus empresa