Reus Empresa

L’automoció i les TIC, la gran aposta d’exproReus

Reus Empresa
6/10/2022
Després de dos anys d’aturada per la pandemia torna l’exproReus.

 

La inauguració oficial de la fira es farà aquest dissabte, 8 d’octubre, a les 12 del migdia. Serà a l’estand de Redessa i anirà a càrrec del president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just. Després de dos anys d’aturada per la pandemia, exproReus repren la seva activitat en la que serà la seva 50º edició.

«La nova edició posarà la mirada en el futur a través d’activitats vinculades a les noves tecnologies, les quals centraran el programa per a infants i joves», segons ha explicat Teresa Pallarès, regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de Redessa.

El sector d’automoció, un dels grans protagonistes de la fira, disposarà d’una superfície de gairebé 7.000 m2, en el que, probablement, serà la més gran exposició de vehicle nou del territori, amb presentacions de nous models i d’un espai de vehicles de prova.

Pel que fa a les activitats TIC, hi haurà opcions per a totes les edats: tallers de robòtica per a infants d’entre 3 i 8 anys, tallers d’impressió 3D i scape room a partir de 8 anys, i de realitat virtual, a partir de 12 anys.

L’espai dedicat als expositors de la llar, i la zona de restauració del Tasting Village, també recuperaran el seu protagonisme. Així, a l’auditori exterior de firaReus, hi haurà una vintena d’expositors que oferiran tot tipus de productes gastronòmics de qualitat.

Reus Transport ampliarà el servei en motiu d’exproReus i hi haurà autobusos cada mitja hora, des de les 12 del migdia i fins a les 21.30 h, amb sortida a la Plaça Llibertat (L80 i L50). exproReus, obrirà portes del 8 al 12 d’octubre, en horari d’onze del matí a nou del vespre (la zona del Tasting Village, estarà oberta fins a les deu de la nit) i tindrà entrada gratuïta.

Et podria interessar:

Aeropuerto de Reus, donde se instalará una de las plantas
Aena construirà una planta fotovoltaica al Aeroport de Reus
forum_dinversio_cat_sud (1)
El 7è Fòrum d'Inversió CAT SUD posarà en contacte 10 projectes innovadors amb possibles inversors
lotte
L’Ajuntament Mont-roig del Camp i Lotte Energy Materials Spain tanquen l’acord per la compra-venda dels terrenys dels Comellarets
històries empresarials reus empresa