Reus Empresa

L’automoció i les TIC, la gran aposta d’exproReus

Reus Empresa
6/10/2022
Després de dos anys d’aturada per la pandemia torna l’exproReus.

 

La inauguració oficial de la fira es farà aquest dissabte, 8 d’octubre, a les 12 del migdia. Serà a l’estand de Redessa i anirà a càrrec del president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just. Després de dos anys d’aturada per la pandemia, exproReus repren la seva activitat en la que serà la seva 50º edició.

«La nova edició posarà la mirada en el futur a través d’activitats vinculades a les noves tecnologies, les quals centraran el programa per a infants i joves», segons ha explicat Teresa Pallarès, regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de Redessa.

El sector d’automoció, un dels grans protagonistes de la fira, disposarà d’una superfície de gairebé 7.000 m2, en el que, probablement, serà la més gran exposició de vehicle nou del territori, amb presentacions de nous models i d’un espai de vehicles de prova.

Pel que fa a les activitats TIC, hi haurà opcions per a totes les edats: tallers de robòtica per a infants d’entre 3 i 8 anys, tallers d’impressió 3D i scape room a partir de 8 anys, i de realitat virtual, a partir de 12 anys.

L’espai dedicat als expositors de la llar, i la zona de restauració del Tasting Village, també recuperaran el seu protagonisme. Així, a l’auditori exterior de firaReus, hi haurà una vintena d’expositors que oferiran tot tipus de productes gastronòmics de qualitat.

Reus Transport ampliarà el servei en motiu d’exproReus i hi haurà autobusos cada mitja hora, des de les 12 del migdia i fins a les 21.30 h, amb sortida a la Plaça Llibertat (L80 i L50). exproReus, obrirà portes del 8 al 12 d’octubre, en horari d’onze del matí a nou del vespre (la zona del Tasting Village, estarà oberta fins a les deu de la nit) i tindrà entrada gratuïta.

Et podria interessar:

Signatura del protocol marc entre l’Ajuntament de Reus i la URV-20240613092618
L'Ajuntament de Reus i la URV signen un protocol marc per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori
aeroport
L'Aeroport de Reus supera els 161.000 passatgers al maig
boule
Josep Boule, el gran exportador de vins
històries empresarials reus empresa