Reus Empresa

L’Aliança Turística inaugura a FITUR el programa de promocions 2023

Reus Empresa
18/1/2023
L'Aliança Turística
131 països presents i més de 8.500 expositors s’han citat a FITUR 2023. Foto: Ajuntament de Reus

 

Amb més de 66.000 m² d’exposició, FITUR 2023 inicia el calendari de fires professionals del sector. Els municipis de Salou, Cambrils, Vila-seca i Reus hi tenen una presència destacada dins l’estand de Catalunya. Un total de 131 països i més de 8.500 expositors s’han citat en aquesta edició de FITUR.

Al costat de l’espai de la Costa Daurada i de PortAventura World, els Patronats de Turisme i entitats responsables de la promoció turística dels municipis de l’Aliança disposen d’un espai per a reunions professionals. Un espai que posen a disposició d’empreses de la zona desplaçades a Madrid. A més, aquests municipis disposen imatges i codis QR que redirigeixen a la informació més destacada de cada indret.

La valoració per part dels responsables polítics de Salou, Pere Granados; de Cambrils, Oliver Klein; de Reus, Montserrat Caelles; i de Vila-seca, Cristina Cid, ha estat positiva. És una edició que ha destacat per la notable afluència d’empresaris que confirmen la consolidació i la recuperació total del sector de cara a la pròxima temporada.

L’afluència d’empreses del territori i el número de contactes realitzats avalen la determinació dels Patronats en oferir una zona especial de treball per afavorir les reunions i contactes, per conèixer nous proveïdors i clients, enfortir les relacions comercials i multiplicar les oportunitats de negoci.

FITUR és la primera gran fita del calendari promocional dels quatre municipis de la Costa Daurada. En els pròxims mesos, hi haurà altres projectes, als quals se sumarà PortAventura World.

Les accions de promoció de les destinacions a diferents mercats d’origen són clau per mantenir i incrementar el nombre de visitants al territori. Aquest calendari d’accions 2023 de l’Aliança té un pressupost global de més 60.000 euros.

Et podria interessar:

Signatura del protocol marc entre l’Ajuntament de Reus i la URV-20240613092618
L'Ajuntament de Reus i la URV signen un protocol marc per contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori
aeroport
L'Aeroport de Reus supera els 161.000 passatgers al maig
boule
Josep Boule, el gran exportador de vins
històries empresarials reus empresa