Reus Empresa

L’Ajuntament Mont-roig del Camp i Lotte Energy Materials Spain tanquen l’acord per la compra-venda dels terrenys dels Comellarets

Reus Empresa
29/02/2024
El pròxim Ple ordinari previst pel dia 11 de març haurà de donar llum verda al contracte.

 

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp i l’empresa coreana Lotte Energy Materials Spain SL han arribat a un acord per la compra-venda dels terrenys del polígon industrial Els Comellarets. L’entesa ha tingut lloc aquest dimarts, després de diverses setmanes de negociació sobre els detalls i les condicions del contracte de compra-venta de l’espai on s’han d’ubicar les fàbriques.

El procés de transacció ha estat llarg i ha inclòs una anàlisi profunda de la normativa estatal i catalana en l’àmbit de l’administració pública per part de l’empresa. Cal recordar que aquesta és la primera gran inversió de Lotte a Europa. En aquest sentit, la redacció del document ha requerit precisar alguns conceptes jurídics per donar seguretat a l’empresa en aquest projecte tan estratègic per al grup coreà.

Validació per Ple

Després de l’entesa amb el document definitiu, el següent pas és la convocatòria d’un Ple, que es requereix per donar validesa a l’acord.

Et podria interessar:

Campanya_Tot_a_Reus-20240712135630
La nova campanya de promoció del comerç local 'Tot a Reus' vol atraure els visitants que estiuegen a la Costa Daurada
descarga (20)
Els Vilella, fabricants de vidre
FOTO-FAMILIA-PREMIS-GANXET-PINTXO-2024-scaled
S’entreguen els premis als establiments guanyadors de la Ganxet Pintxo de Primavera 2024
històries empresarials reus empresa