Reus Empresa

L’Ajuntament de Reus aprova inicialment la constitució de la societat pública supramunicipal que oferirà serveis funeraris a Reus, Salou, Vila-seca i Constantí

Reus Empresa
26/06/2024

 

L’Ajuntament de Reus ha aprovat la constitució de la societat mercantil pública de caràcter supramunicipal Funecamp Serveis Funeraris Municipals, SA que prestarà serveis funeraris als municipis de Reus, Salou, Vila-seca i Constantí, d’acord amb la memòria justificativa del projecte, aprovada prèviament pels plens municipals dels quatre municipis. Els propers passos per a la posada en funcionament del servei seran l’aprovació definitiva de la societat amb vistes a la tardor perquè el nou ens supramunicipal pugui iniciar la seva activitat als quatre municipis abans de finals d’any.

Servei públic funerari

La nova societat, FuneCamp, operarà en règim de concurrència amb el operadors privats i es regirà per principis de continuïtat amb l’activitat duta a terme tradicionalment per Serveis Funeraris Reus i Baix Camp.

La vocació de servei públic del servei vol garantir un tracte ètic, de qualitat i de preu accessible a l’hora de donar el darrer comiat als éssers estimats en una situació de dol de les famílies i que requereix la màxima sensibilitat.

Es tracta d’una iniciativa, per tant, que consolida un espai metropolità de cohesió i acció conjunta amb els municipis de l’entorn per tal de rendibilitzar els recursos públics i reforçar un servei de qualitat a la ciutadania.

Et podria interessar:

Campanya_Tot_a_Reus-20240712135630
La nova campanya de promoció del comerç local 'Tot a Reus' vol atraure els visitants que estiuegen a la Costa Daurada
descarga (20)
Els Vilella, fabricants de vidre
FOTO-FAMILIA-PREMIS-GANXET-PINTXO-2024-scaled
S’entreguen els premis als establiments guanyadors de la Ganxet Pintxo de Primavera 2024
històries empresarials reus empresa