Reus Empresa

L’Ajuntament de Reus adjudicarà a Garcia Riera la construcció del projecte de La Hispània

Reus Empresa
3/05/2023
Imatge virtual del projecte.

 

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Reus votarà aquest divendres, 5 de maig l’adjudicació de les obres corresponents als projectes d’urbanització, d’aparcament soterrat i de construcció de 48 habitatges i equipament de La Hispània a l’empresa Garcia Riera. L’acord de la junta arriba previ dictamen de la Comissió Informativa de Serveis d’ Hisenda i Serveis Generals, celebrada aquest dilluns, 2 de maig.

L’adjudicació del contracte és en dos lots:

  • Habitatge, equipament i aparcament: El lot 1 fa referència a l’execució de les obres dels projectes de 48 habitatges i l’equipament, del projecte d’urbanització, i l’obra civil de l’aparcament, amb un pressupost d’adjudicació de  licitació de 19.020.254,51 euros (IVA inclòs). La durada màxima d’aquest contracte serà de 36 mesos des del moment de l’acta de replanteig i inici de les obres. També es contempla que l’adjudicatari porti a terme, entre altres les actuacions següents: redacció del projecte bàsic i executiu, i execució de les obres de l’edifici de 3 habitatges en règim de renda lliure amb front a la Raval Sant Pere (s’haurà d’executar dins del termini total dels 36 mesos); i redacció del projecte bàsic i executiu de les obres del bloc de 12 habitatges de protecció destinats a gestió privada (amb un termini màxim 6 mesos des de la signatura del contracte).
  • Instal·lacions aparcament: El lot 2 de la licitació correspon a les instal·lacions de l’aparcament soterrat, que surt amb un pressupost de licitació de sortida de 2.936.425,06 euros euros (IVA inclòs). La durada màxima d’aquest contracte serà de 8 mesos des del moment de la finalització de l’estructura de formigó de l’aparcament.

El projecte de La Hispània  és susceptible de ser cofinançat amb ajuts Next Generation, en el marc del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia.

En parel·lel, l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis té oberta la licitació del contracte d’assistència tècnica de coordinació de seguretat i salut de les obres de construcció de l’aparcament soterrani, la urbanització, els 48 habitatges i l’equipament. El contracte surt amb un pressupost de licitació de 68.453,56 euros.

Igualment, l’empresa municipal Redessa té en fase d’avaluació la licitació del contracte de servei de direcció d’execució de l’obra i el control de qualitat de la construcció de l’edifici de 48 habitatges i equipament. El contracte té un pressupost de licitació de 255.373,25 euros.

Et podria interessar:

Balanç Reus Espais Vius-20231129133627
Reus Espais Vius tanca el termini dels ajuts amb 20 negocis oberts i crea 30 nous llocs de treball
demo_day_incubadora_redessa_(1)
Les 9 startups de la incubadora TIC'23 es presenten a potencials inversors en el demo day
SPEEDDATING TIC SUD3
600 alumnes particpen al Speed Dating FP del TIC Sud
històries empresarials reus empresa