Reus Empresa

L’Ajuntament de Reus adjudicarà a Garcia Riera la construcció del projecte de La Hispània

Reus Empresa
3/05/2023
Imatge virtual del projecte.

 

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Reus votarà aquest divendres, 5 de maig l’adjudicació de les obres corresponents als projectes d’urbanització, d’aparcament soterrat i de construcció de 48 habitatges i equipament de La Hispània a l’empresa Garcia Riera. L’acord de la junta arriba previ dictamen de la Comissió Informativa de Serveis d’ Hisenda i Serveis Generals, celebrada aquest dilluns, 2 de maig.

L’adjudicació del contracte és en dos lots:

  • Habitatge, equipament i aparcament: El lot 1 fa referència a l’execució de les obres dels projectes de 48 habitatges i l’equipament, del projecte d’urbanització, i l’obra civil de l’aparcament, amb un pressupost d’adjudicació de  licitació de 19.020.254,51 euros (IVA inclòs). La durada màxima d’aquest contracte serà de 36 mesos des del moment de l’acta de replanteig i inici de les obres. També es contempla que l’adjudicatari porti a terme, entre altres les actuacions següents: redacció del projecte bàsic i executiu, i execució de les obres de l’edifici de 3 habitatges en règim de renda lliure amb front a la Raval Sant Pere (s’haurà d’executar dins del termini total dels 36 mesos); i redacció del projecte bàsic i executiu de les obres del bloc de 12 habitatges de protecció destinats a gestió privada (amb un termini màxim 6 mesos des de la signatura del contracte).
  • Instal·lacions aparcament: El lot 2 de la licitació correspon a les instal·lacions de l’aparcament soterrat, que surt amb un pressupost de licitació de sortida de 2.936.425,06 euros euros (IVA inclòs). La durada màxima d’aquest contracte serà de 8 mesos des del moment de la finalització de l’estructura de formigó de l’aparcament.

El projecte de La Hispània  és susceptible de ser cofinançat amb ajuts Next Generation, en el marc del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia.

En parel·lel, l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis té oberta la licitació del contracte d’assistència tècnica de coordinació de seguretat i salut de les obres de construcció de l’aparcament soterrani, la urbanització, els 48 habitatges i l’equipament. El contracte surt amb un pressupost de licitació de 68.453,56 euros.

Igualment, l’empresa municipal Redessa té en fase d’avaluació la licitació del contracte de servei de direcció d’execució de l’obra i el control de qualitat de la construcció de l’edifici de 48 habitatges i equipament. El contracte té un pressupost de licitació de 255.373,25 euros.

Et podria interessar:

muntatge_sant_jordi
REDESSA celebrarà Sant Jordi amb activitats culturals i de networking adreçades als professionals dels seus centres d'empresa
Cartell_fira_cambrils_final
La 65a Fira de Cambrils aposta per la sostenibilitat, la inclusió social i la dinamització local
panta-roiudecanyes
La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes presenta un informe jurídic que conclou que les obres de l’EDAR poden ser declarades per emergència
històries empresarials reus empresa